Piski Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Mam maly problem, oto on : Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... Pomozcie. z gory dzieki !!!
sinus Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... a skąd czerpiesz pewnność, że te brania na małe haki to akurat karpie
Lord Konrad I Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... a skąd czerpiesz pewnność, że te brania na małe haki to akurat karpie Pewności nigdy nie ma, ale na akwenie na którym łowię od trzech lat(zwykle kilkanaście razy w roku) zawsze zanim zatnę wiem, że bierze karp(oczywiście na spławik). A branie amura z zeszłego roku dotąd pamiętam A do tematu to spróbuj ze średnim haczykiem
maniek Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... Pomozcie. z gory dzieki !!!A możesz podać rozmiar haczyka i serie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.