Skocz do zawartości
Dragon

Maly problem z zacinaniem...

Piski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam maly problem, oto on :

Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... Pomozcie. z gory dzieki !!!

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje...

a skąd czerpiesz pewnność, że te brania na małe haki to akurat karpie :?::?:

Napisano
Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje...

a skąd czerpiesz pewnność, że te brania na małe haki to akurat karpie :?::?:

Pewności nigdy nie ma, ale na akwenie na którym łowię od trzech lat(zwykle kilkanaście razy w roku) zawsze zanim zatnę wiem, że bierze karp(oczywiście na spławik). A branie amura z zeszłego roku dotąd pamiętam :)

A do tematu to spróbuj ze średnim haczykiem :P

Napisano
Jak łowie karpie na małe haczyki to mam brania ale nie moge go zaciac... a jak mam duzy to drobnica obrzera kuku a karp nie atakuje... Pomozcie. z gory dzieki !!!
A możesz podać rozmiar haczyka i serie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.