Jarosław Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 A co z zapachem? Mam zostac przy gardonixie? Dodaj dwie łyżki soli i pół paczki pastocino. Zapachu wystarczy z Grosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigus Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedzi i przepraszam, że robię to tak późno Napiszę trochę o tamtych zawodach. Otóż postawiłem jednak na swoją sprawdzoną recepturę (tę, którą opisałem wyżej) i... Sukces! Zaczęło się od płoci 20-stek. Brały bardzo sporadycznie, lecz wtedy... W łowisko weszły mi leszcze. Wyciągnąłem 3 takie po 70 dag. Potem były już tylko mniejsze, jednak brania były cały czas. Zawody zakończyłem z wynikiem 5030. Był to mój życiowy rekordf. Zająłem 1 miejsce w swojej kategorii i 2 w całych zawodach. Brało w nich udział jakies 60 osób. Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.