jmk81 Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Zakładam temat aby w końcu Ekipa Świętokrzyska wybrała się razem powędkować.
Krzyś xD Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Wpisywać sie kto i kiedy może mi terminy pasują prawdopodobnie każde od 1 czerwca do końca wakacji, ważne żeby to były piątki( popołudnie ok 17 moge być na wiórach ), soboty i niedziele, jestem uzależniony od tego czy ojciec mi da samochód... acha jeśli ktoś jest z pow. ostrowieckiego kunów w strone wiór/brodów moge zabrać kogoś Octavia jest pomiestna bestyja ;P Acha i jeszcze odpada 27,28,29 czerwca z powodu wesela brata No chyba, ze jakies wypadki losowe jeszcze się zdarzą. Troche chaotycznie napisalem no ale brak tajmu ;D
Damianxtx Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Ja ogólnie planów na wakacje jeszcze nie mam a o dalszych wyjazdach pewnie dowiem sie jak zwykle w ostatniej chwili. Ogólnie to pasuje mi w każdy weekend w od czerwca z wyjątkiem tego co jest sobota 14.06 i ostatni weekend sierpnia.U mnie to jedyny problem jaki może być to dojazd. Niestety z barku jeszcze prawa jazdy jestem silnie uzależniony od ojca lub wuja który mógłby mnie podrzucić, ewentualnie jeszcze jakiś kolega.Może ktoś przedstawi jakąś wstępną datę żeby można było sie jakoś do niej dostosować bo jak narazie to w tym temacie jestem najmłodszy i niech datę zaproponuje ktoś starszy
jmk81 Napisano 18 Maja 2008 Autor Napisano 18 Maja 2008 bo jak narazie to w tym temacie jestem najmłodszy i niech datę zaproponuje ktoś starszy No ja najstarszy. (póki co) Ja nie dysponuję zbytnio czasem jak na razie, ani nie mogę się umówić na jakiś termin bo mógłbym go nie dotrzymać. Ale mam nadzieję że latem wygeneruję czas na spotkanko.
Kami Napisano 28 Czerwca 2008 Napisano 28 Czerwca 2008 W sumie też mógłbym się zjawić, termin raczej mi obojętny.
Grzes D. Napisano 28 Czerwca 2008 Napisano 28 Czerwca 2008 i ja jestem chetny i stary... (poki co). Niestety szlajam sie po polsce za sandaczem caly lipiec wiec bede opiero w sierpniu dysponuje sporym autem. Mieszkam w Nowinach k. Kielc
wagoner Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 Witam, W okresie - 2 połowa lipca, sierpień będe w okolicach CHAŃCZY, jeśli któryś z wędkarzy się tam wybiera i chce sie umówić na wspólny połów (najlepiej biała lub drapieżnik z gruntu - najlepiej nocka), to zapraszam, tel.prześle na privata.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.