Skocz do zawartości
Dragon

Dobra matchówka do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , co waszym zdaniem jest warte uwagi do 500zł choć nie koniecznie muszę wydać 500zł lepiej aby zostało no ale jak wędka bedzie naprawdę warta swej ceny to nie zawacham się ani ani Idę w kierunku Browning - Mikado - hmm no właśnie co tam jeszcze .

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Jakie ryby zamierzasz łapać, na jakim dystansie?, Nie wiem jakiej gramatury (cw) potrzebujesz, jaka długość Cię interesuje?

Miałem już kilka odległościówek do skrajnie różnych celów.

Obecnie (zaczynam 4 sezon) z wędką Colmic Artax Sensitive jak dla mnie to ideał, bije na łeb wędki dużo droższe.

Cena za ten patyk mieści się w kwocie którą wymieniłeś.

Napisano

Będę łowił na średniej rzece jak i na jeziorku małe zalewy długość jaka mi odpowiada 390 cm, myślę że c.w minimum 20 wystarczy z lekkim zapasem dystanse to hmm trudno powiedzieć myślę że do 30m ale jak można i łowisko na to pozwala dalej to i dalej łowię .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.