Rekin175 Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Witam , co waszym zdaniem jest warte uwagi do 500zł choć nie koniecznie muszę wydać 500zł lepiej aby zostało no ale jak wędka bedzie naprawdę warta swej ceny to nie zawacham się ani ani Idę w kierunku Browning - Mikado - hmm no właśnie co tam jeszcze .
Unises Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Jakie ryby zamierzasz łapać, na jakim dystansie?, Nie wiem jakiej gramatury (cw) potrzebujesz, jaka długość Cię interesuje? Miałem już kilka odległościówek do skrajnie różnych celów. Obecnie (zaczynam 4 sezon) z wędką Colmic Artax Sensitive jak dla mnie to ideał, bije na łeb wędki dużo droższe. Cena za ten patyk mieści się w kwocie którą wymieniłeś.
Rekin175 Napisano 7 Maja 2008 Autor Napisano 7 Maja 2008 Będę łowił na średniej rzece jak i na jeziorku małe zalewy długość jaka mi odpowiada 390 cm, myślę że c.w minimum 20 wystarczy z lekkim zapasem dystanse to hmm trudno powiedzieć myślę że do 30m ale jak można i łowisko na to pozwala dalej to i dalej łowię .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.