Skocz do zawartości
Dragon

Jezioro Bartąg

rybak_stefan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy któryś z kolegów wędkował na jeziorze Bartąg koło Olsztyna? Czy warto się tam wybrać? Czy jest szansa na sporą rybę? Na co można liczyć, wybierając się na ryby nad ten akwen?

• 1 year later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mieszkam w olsztynie blisko jeziora Bartążek chciałbym się tam wybrać, tylko nie wiem na co się nastawić jaki sprzęt wziąść , na co łowić, jakie metody połowu, może jakieś miejscówki jakie ryby jaka zanęta itp. Bardzo prosze o pomoc dziękuje.

Napisano

słyszałem o ładnych linach (na własne oczy nie widziałem); poza tym typowo-płoć, leszcz; problem-stosunkowo mało dobrych miejsc do wędkowania z brzegu

P.S. mieszkasz na ul. Bartąskiej?

Napisano

Bardzo dziękuje za informacje. Co do miejsca zamieszkania, to mieszkam przy ulicy kubusia puchatka. Byłem wczoraj nad bartągiem od 14 do 19. mnustwo uklei i jeden okoń 25cm. Miejscowi mówili, że są liny i szczupaki lecz nie było jak ich podejść. Może zna ktoś jakieś miejscówki nad tym jeziorem. Bardzo dziękuje za odpowiedż.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.