rybak_stefan Napisano 31 Marca 2007 Napisano 31 Marca 2007 Czy któryś z kolegów wędkował na jeziorze Bartąg koło Olsztyna? Czy warto się tam wybrać? Czy jest szansa na sporą rybę? Na co można liczyć, wybierając się na ryby nad ten akwen?
kucek20 Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 Mieszkam w olsztynie blisko jeziora Bartążek chciałbym się tam wybrać, tylko nie wiem na co się nastawić jaki sprzęt wziąść , na co łowić, jakie metody połowu, może jakieś miejscówki jakie ryby jaka zanęta itp. Bardzo prosze o pomoc dziękuje.
rybak_stefan Napisano 22 Maja 2008 Autor Napisano 22 Maja 2008 słyszałem o ładnych linach (na własne oczy nie widziałem); poza tym typowo-płoć, leszcz; problem-stosunkowo mało dobrych miejsc do wędkowania z brzegu P.S. mieszkasz na ul. Bartąskiej?
kucek20 Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Bardzo dziękuje za informacje. Co do miejsca zamieszkania, to mieszkam przy ulicy kubusia puchatka. Byłem wczoraj nad bartągiem od 14 do 19. mnustwo uklei i jeden okoń 25cm. Miejscowi mówili, że są liny i szczupaki lecz nie było jak ich podejść. Może zna ktoś jakieś miejscówki nad tym jeziorem. Bardzo dziękuje za odpowiedż.
rybak_stefan Napisano 23 Maja 2008 Autor Napisano 23 Maja 2008 proszę bardzo i życzę "połamania kija"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.