pawciobra Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 20 puszek kukurydzy po 1zł./szt. Nie widziałem tak taniej kukurydzy. Też nie widziałem, aż do momentu otwarcia sklepu Netto. Była promocja w dzień otwarcia chyba przez dwa dni. Wszyscy moi znajomi wędkarze brali po po minimum 15 puszek Co prawda ziarna tej kukurydzy były jak dla konia Ale do nęcenia jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody11 Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 ostatnio łowiąc na kuku i na czerwonego. Okoń tylko bral na kuku. Na czerwonego jedynie leszcz i płoć brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Jakieś dwa lata temu na ziarno kuku złowiłem z gruntu pół kilogramowego okonia. Nie wiem kto był bardziej zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bungar Napisano 27 Lipca 2016 Share Napisano 27 Lipca 2016 Mam pytanie, kupiłem w sklepie kukurydzę wędkarską waniliową w puszce. Czy jak przeleję ją do słoika to postoi spokojnie kilka dni (np. w lodówce) żeby była na kilka wypadów. Kilka lat temu pamiętam, że miałem taką kukrydzę wędkarską tylko w takim większym słoiku i trzymała się kilka miesięcy. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi