Karel111 Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Czy łowi ktoś aktualnie na Wiśle w Połańcu od odcinka Winnica dokładnie gdzie prom do Ruszczy Kępy lub Rybitw
wieczorowy Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Czy łowi ktoś aktualnie na Wiśle w Połańcu od odcinka Winnica dokładnie gdzie prom do Ruszczy Kępy lub Rybitw Ja łowiłem kolego ostatnio w okolicach Nowej Wsi koło Połańca ale bea większych sukcesów. Poziom wody się obniża a tam stan jest niewysoki więc rybka ucieka gdzie głębiej. Kilka małych sumów i płocie to wszystko co udało się złapać.
Gość Grisha Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 odświeżę temat wybieram się na ten odcinek Wisły w lipcu , czy ktoś z Was próbował swoich sił w okolicach ostatniej główki (licząc od promu) jest tam ciekawy dołek i wypłycenie czy jest sens ustawić się tam z bolonką na leszcze ?? pozdrawiam
Gość Grisha Napisano 19 Października 2010 Napisano 19 Października 2010 ja mogę napisać byłem tam pod koniec sierpnia ... niestety dotychczasowe miejsca gdzie łowiłem zrobiły się albo płytkie albo bardzo głębokie a do tego naniosło tam konarów :/ w czasie mojego pobytu był gwałtowny przybór i ryby nie brały ... na bolonkę udało mi się złowić tylko 8 sumików w przedziale 30-40 cm ... na tyle się zniechęciłem do Wisły, że resztę pobytu w tych okolicach postanowiłem spędzić wędkarsko nad Czarną Staszowską która obdarzyła mnie karpikiem 1,5 kg (na bolonkę) oraz kilkanaście kleni i okoni (od 20 do 40 cm) na spinning
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.