kefaspirit Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Czy ktoś z haczykowców nastawiał się tam na sandacza? Słyszałem, że jeszcze go tam troche jest, ale dwa wypady ze spiningiem sugerują mi raczej, że moze być ciężko... Pierwszy raz byłem w godz. wieczornych (18-23),drugi raz w rannych (4- nawet pstryknięcia nie uświadczyłem. Cytuj
barnez Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Nieslyszalem juz bardzo dawno zeby ktos tam zlapal sandacza, od czasu do czasu tam chodze ale raczej lowie na grunt, wiele razy lowilem na trupka ale nie bylo nawet jednego odjazdu. Cytuj
kefaspirit Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Napisano 20 Czerwca 2008 hmm.To by potwierdziło moje spostrzeżenia.Chociaż słyszałem z wiarygodnego źródła że w tamtym roku koleś wyciągnął na spina sandacza 70+.Na zawodach spiningowych koła Sośnica 2 gości miało takie pod 30cm sandaczyki. Cytuj
Matys Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześc koledzy czy ktoś może mi powiedzieć coś wiecej o sośnicy?? jak tam głeboko jakie rybki tam pływaja czy jest szczupak no i na co najlepiej łowic i jakieś może miejscówki???jeszcze tam nie łowiłem nigdy wiec prosze o pomoc.ten 2 staw za torami to znam:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi