xavier79 Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 Witam czy zna któryś z was tą wędkę lub tą serie zastanawia mnie to CW ponieważ jest 28 a nie np. 5-28 a konger wypuścił ich kilka na rynek o różnym CW. czy to jest jakiś błąd czy to jest jakiś dziwny zakres czy tylko o takim CW dla przynęt? Wiem że męcze ale w moim pieknym mieśce tylko takiego kongera znalazłem. I jeszcze jedno pytanie che dokupić kołowrotek Okuma Lexsan 30 z przednim hamulcem, i pytanie w katalogu i wszedzie jest opisana w komplecie zapasowa szpula grafitowa a sprzedawca mówi że to bład bo do tego modelu nie dodaja zapasowej szpuli! Ktoś się z tym spotkał?
meme174 Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Witaj jezeli chodzi o kolowrotek ja bym zadzwonil poprostu do dytsrybutora i poprostu sie zapytał go o to czasem jest nie uczciwosc sprzedawcy (spotkalem sie pare razy) ajezeli chodzi o ciezar .. Widocznie tworcy wedki stwierdzili ze nadaje sie do przynet od 1 grama do 28 ;] spotkalem sie z wieloma wedziskami w ktorych byl podanny tylko gorny zakres wyrzutowy wiec sie nie przejmuj ;] Pozdrawiam meme
xavier79 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Napisano 24 Czerwca 2008 No właśnie będe musiał zadzwonić i zapytać bo kilku sprzedawców potwierdziło że jest szpula zapasowa w tym modelu. Napisałem zapytanie do kongera czekam na odpowiedź, mam cichą nadzieje że to od jednego grama do 28 co by mi pasowało ale w katalogu Kongera widniejeje jako min i max 28, może to tylko bład albo celowe zagranie żeby ludzie kupowali wędki o odpowiednim dla siebie cw pod konkretna rybe!
meme174 Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 nie napewno tak nie jest ;] Zauwaz ze wszytskie wedki maja tak ;] wiec było by to nonsensem taki cw moge dac sobie renke uciac ze na wedce jest napisane up to 28 ;] czyli do 28 gram ;] Wiec nie przejmoj sie ;]
xavier79 Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Napisano 24 Czerwca 2008 Mi również tak sie wydaje i mam taką nadzieje! Ale ogladałem wędke i jest napisane tyllko 28 a na stronie kongera i w jego katalogu jest napisane tak samo min28 max 28:) a nie chciałbym się naciąć!
meme174 Napisano 25 Czerwca 2008 Napisano 25 Czerwca 2008 nie natniesz sie ;] widocznie blad katologu; ;]
moralesss Napisano 25 Czerwca 2008 Napisano 25 Czerwca 2008 Zapasowa szpula jest ale nie grafitowa. Wiem bo mam taki kołowrotek
lopez77m Napisano 13 Listopada 2008 Napisano 13 Listopada 2008 Co sądzicie o Konger Black Tiger Spin 270/35cw jako wmiare uniwersalny spin szczupak sandacz itd.
DooLiN Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Moim zdaniem jest to spining do troche cięższego łowienia szczupaków.A czego szukasz?
konar 2009 Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 w ostatnim czasie na rynku pokazał się kij konger black tiger cw do 23(nie podano dolnej granicy)Który z kolegów może mi wyjaśnić jakie jest jego przeznaczenie,do BT za ciężki a na większe rybki za mały.Posiadam już cw 30 100 a chciałbym mieć także do BT i ryby waleczne lecz nie giganty co mam kupić Dziękuje i pozdrawiam
marek1984 Napisano 8 Lutego 2010 Napisano 8 Lutego 2010 Dopisuje się do postu,może ktoś poda jakieś opinie na temat spinningów konger black tiger.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.