Skocz do zawartości
tokarex pontony

Konger Black Tiger Spin

xavier79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

czy zna któryś z was tą wędkę lub tą serie zastanawia mnie to CW ponieważ jest 28 a nie np. 5-28 a konger wypuścił ich kilka na rynek o różnym CW. czy to jest jakiś błąd czy to jest jakiś dziwny zakres czy tylko o takim CW dla przynęt?

Wiem że męcze ale w moim pieknym mieśce tylko takiego kongera znalazłem.

I jeszcze jedno pytanie che dokupić kołowrotek Okuma Lexsan 30 z przednim hamulcem, i pytanie w katalogu i wszedzie jest opisana w komplecie zapasowa szpula grafitowa a sprzedawca mówi że to bład bo do tego modelu nie dodaja zapasowej szpuli! Ktoś się z tym spotkał?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witaj jezeli chodzi o kolowrotek ja bym zadzwonil poprostu do dytsrybutora i poprostu sie zapytał go o to :) czasem jest nie uczciwosc sprzedawcy (spotkalem sie pare razy) ajezeli chodzi o ciezar .. Widocznie tworcy wedki stwierdzili ze nadaje sie do przynet od 1 grama do 28 ;] spotkalem sie z wieloma wedziskami w ktorych byl podanny tylko gorny zakres wyrzutowy wiec sie nie przejmuj ;]

Pozdrawiam meme

Napisano

No właśnie będe musiał zadzwonić i zapytać bo kilku sprzedawców potwierdziło że jest szpula zapasowa w tym modelu.

Napisałem zapytanie do kongera czekam na odpowiedź, mam cichą nadzieje że to od jednego grama do 28 co by mi pasowało ale w katalogu Kongera widniejeje jako min i max 28, może to tylko bład albo celowe zagranie żeby ludzie kupowali wędki o odpowiednim dla siebie cw pod konkretna rybe!

Napisano

nie napewno tak nie jest ;] Zauwaz ze wszytskie wedki maja tak ;] wiec było by to nonsensem taki cw moge dac sobie renke uciac ze na wedce jest napisane up to 28 ;] czyli do 28 gram ;] Wiec nie przejmoj sie ;]

Napisano

Mi również tak sie wydaje i mam taką nadzieje! Ale ogladałem wędke i jest napisane tyllko 28 a na stronie kongera i w jego katalogu jest napisane tak samo min28 max 28:) a nie chciałbym się naciąć!:)

• 4 months later...
  • 1 year later...
Napisano

w ostatnim czasie na rynku pokazał się kij konger black tiger cw do 23(nie podano dolnej granicy)Który z kolegów może mi wyjaśnić jakie jest jego przeznaczenie,do BT za ciężki a na większe rybki za mały.Posiadam już cw 30 100 a chciałbym mieć także do BT i ryby waleczne lecz nie giganty co mam kupić Dziękuje i pozdrawiam

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.