LeChifre Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Suhhar bieda z gruntu same do 40cm i zdarzały się po 15cm 😕 sprawdzajac deeperem od strony taśm leszcze 50+ stoją do 50cm pod powierzchnią i nie myślą brać i jedno zdarzenie z nocki ciągnąc Leszczyka około 10m od brzegu coś potężnie uderzyło w zestaw wędką w pół żyłka strzeliła pech chciał że hamulec miałem na sztywno 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 no już kiedys pisałem jak pływałem pontonem to obserwowałem leszcze pływaly stada takie 60cm i zjadały z góry zielenine na dno nawet nie zaglądały, a to co ci urwało rybe to pewnie jakiś szczupal. A możesz mi napisać jaka woda na Topoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Zielona ale już zaczyna się klarować za tydzień w sobotę trzeba na jakiegoś zębatego zapolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Byłem w piątek na Topoli od 5 rano do 11. Brały same małe leszczyki, takie 25 i 30 cm. Brały jak oszalałe i na wszystko. Niestety większych sztuk nie widziałem. Co do koloru wody to nie zauważyłem żeby była zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Witam oto moja zdobycz z niedzieli 86 cm i 6 kg a prócz tego potwora kilkanaście leszczyków w przedziale od 20-40 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 WOW gratuluję ! jednak coś tam pływa dobrze widzę że wziął na białe robaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Dzięki a no haczyk 8 i 4 białe robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Gratulacje, piękny sandacz. Czy założyłeś 4 białe robaki z myślą że złowisz sandacza? Czy to przypadek? Z tego co napisałeś to raczej polowałeś na leszcze. Mimo wszystko gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Nastawienie jak zawsze było na białą rybę a co do robaków to już się kiedyś trafił sandacz szczupak ale małych rozmiarów i na innym łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 5 Września 2018 Share Napisano 5 Września 2018 A ż której strony takie dorodne biorą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 Czy biorą to bym nie powiedział kolega miał szczęście i tyle że na 4 białe złowił pewnie sandałek podpłynął do drobnicy i przypadkiem hapnął robaczki. Topola to jednak dziwny zbiornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 7 Września 2018 Share Napisano 7 Września 2018 No ja w sobotę zamierzam się rozłożyć i w niedzielę pod wieczór zwinąć ostatnie dni urlopu należy wykorzystać i mam nadzieję że większe leszcze w końcu rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Września 2018 Share Napisano 8 Września 2018 Panowie a jak tam stany wody na topoli kozielnie da sie normalnie na slipach wodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 8 Września 2018 Share Napisano 8 Września 2018 Od strony taśmy go złapałem ja się w niedziele wybieram nad topole mam nadzieje ze się trafia jeszcze te leszcze 50+ w tym sezonie ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 8 Września 2018 Share Napisano 8 Września 2018 Siedzę aktualnie i woda w stanie normalnym spokojnie można wodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Września 2018 Share Napisano 9 Września 2018 Dzięki za info a jak tam dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 9 Września 2018 Share Napisano 9 Września 2018 Witam dzisiaj słabiutko sama drobnica od 10-25 cm max a woda od strony taśmy istna zielona zupa masakra możne inni mieli lepsze wyniki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Ja z soboty na niedzielę 2 leszcze 50-55cm od strony wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Też byłem z soboty na niedziele. Jeden 53cm leszcz, jeden zerwany. Do tego dwie płocie podchodzące pod 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Czyli można powiedzieć że coś się zaczyna dziać i te ataki boleni o świcie coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Od jakiegoś czasu tak już jest. Może na następny weekend uda się łódką popływać. Zobaczymy czy gryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Witam był ktoś na topoli dzieje się coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 panowie jak tam efekty po weekendzie ? aż taka lipa że nikt nic nie pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 A no lipa od 7 do 15 w niedziele i sama drobnica max 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Witam Panowie zaliczyłem nockę z piątku na sobotę za wałem sama drobnica dopiero o godzinie 9 rano przez pół godziny 3 duże leszcze 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi