Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

jak byłem w niedziele to nie widziałem zeby sie cos w trawach tarło jedynie płotka sie ganiała ale nie tarła...woda jeszcze zimna i tylko 1 wyjscie bolenia widziałem

• 2 weeks later...
Napisano

Duży leszcz bierze od tygodnia nocka z 20-21 15 sztuk leszcz po 50+ mniejszych nie liczyłem 2 nocka z 29-30 12 łopat po 50+ do tego ładna płotka tylko trzeba trafić z zanętą raz brały na jasną za drugim razem na czarną w nocy woda schodzi prawie do metra dużo syfu płynie 

Napisano
17 minut temu, gustlik05 napisał:

Duży leszcz bierze od tygodnia nocka z 20-21 15 sztuk leszcz po 50+ mniejszych nie liczyłem 2 nocka z 29-30 12 łopat po 50+ do tego ładna płotka tylko trzeba trafić z zanętą raz brały na jasną za drugim razem na czarną w nocy woda schodzi prawie do metra dużo syfu płynie 

A z której strony kolego :)

Napisano

Zapomniałem dodać że sępy już oblegają ujście od 2 tygodni i już za 2 godziny będą kłusować za tych co tam siedzą miesiącami powinna zająć się PSR  kontrolować 2 razy dziennie i sprawdzać lodówki w cempingach wszystko od razu przerabiają mięsiarze 

Napisano

Byłem w piątek od godz. 4 do 13. Brały cały czas leszczyki takie od 20 cm do 35. Złowiłem jedynie karpia 47 cm, a tak to rewelacji nie było. Obok mnie wędkarz wyciągną tylko jednego leszcza 50 +. Pozdrawiam.

Napisano

Faktycznie, widziałem co się dzieje przy garbatym mostku, nigdy tam nie miałem okazji zarzucić wędek od 20 lat bo wiecznie zajęte. To jest chore. A pasibrzuchy z pzw sprawdzają mnie czy jestem zalogowany nad wodą. Niech posprawdzają przemysł rybny przy garbatym.

Napisano

wczoraj pływałem od 5 rano do 12 to jeden okon 20cm i potężne nie zacięte branie i tyle. Dużo białej ryby stało w okolicy koparki, na srodku walił boleń w rozmiarze 80+, ogólnie kicha chyba że ktoś chce tylko za okoniem to można poćwiczyć. A dzisiaj w nocy 2 kolesi wpadło do wody i jeden sie utopił ;/ więcej na doba.pl

Napisano

12 godzin temu, Pilczyk napisał:

Czytałem w Internecie. Z której strony wpadł do wody, w pobliżu garbatego?

Byłem na tej nocce widziałem całą akcje u mnie brania w dzień drobnica leszcze do 40 cm i ładna płoć w nocy 11 leszczy 50+ na żywca nic 

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Pilczyk napisał:

Czytałem w Internecie. Z której strony wpadł do wody, w pobliżu garbatego?

Wypadek stał się na rzecze 

Edytowane przez gustlik05
Napisano
Godzinę temu, gustlik05 napisał:

Byłem na tej nocce widziałem całą akcje u mnie brania w dzień drobnica leszcze do 40 cm i ładna płoć w nocy 11 leszczy 50+ na żywca nic 

Kolego Gustlik z której strony łapales bo ja bylem z lewej strony garbatego i totalne dno tylko o 2 w nocy sandacz na pęk rasówek

Napisano
47 minut temu, LeChifre napisał:

Kolego Gustlik z której strony łapales bo ja bylem z lewej strony garbatego i totalne dno tylko o 2 w nocy sandacz na pęk rasówek

Kolego zawsze łapie że strony wioski 1 parking że zdjęcia będziesz wiedział gdzie 

IMG_20190603_155530.jpg

Napisano
2 minuty temu, gustlik05 napisał:

Kolego zawsze łapie że strony wioski 1 parking że zdjęcia będziesz wiedział gdzie 

IMG_20190603_155530.jpg

A to akcja z nocy 

IMG_20190604_032402.jpg

Napisano

dobrą masz miejscówkę na te upały bo te po twojej prawej to masakra taka lampla ma maxa i zagłębie kleszczowe. Jak ostatnio tamtędy spływałem to na echo ani jednej ryby nie widziałem, pewnie w nocy tam podchodzą

Napisano
42 minuty temu, suhhar napisał:

dobrą masz miejscówkę na te upały bo te po twojej prawej to masakra taka lampla ma maxa i zagłębie kleszczowe. Jak ostatnio tamtędy spływałem to na echo ani jednej ryby nie widziałem, pewnie w nocy tam podchodzą

Zagłębie Kleszczów :D fakt przez nockę 6kleszczy o zgrozo

Napisano

Panowie zgubiłem gdzieś od strony ujścia w stronę lewego brzegu zestaw 2sygnalizatorów z hangerami w futerale ochronnym nie widział/znalazł  może ktoś ??