LeChifre Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Jest ktoś online na Topoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 no też jestem ciekaw jak tam po burzy żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 Jest ktoś teraz na topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 no ponoc przy ujsciu nie ma miejsca tyle wiary co tam sie dzieje ? A ty gdzie siedzisz kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Chciałem właśnie zapytać czy to po prostu wolne i ludzie siedzą, czy ryba bierze. Ja nie znalazłem miejsca. pojechałem na pilce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Hej byłem od 6-tej rano w sobotę do niedzieli drobnica skubała przez cały czas do tego duży leszcz miałem w nocy rzucone na sandacza ale nic echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Jak tam Panowie sytuacja na zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 pewnie lipaaa a komary gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Tną jak Witsell Wasilewskiego i kupiłem jakiś specyfik z apteki za 45zl i jak to nie pomoże to biorę centralkei spadam do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 A gdzie siedzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 Dopiero bd siedział dziś Ale jeszcze Nie wiem gdzie jak masz jakieś info to zapodaj A na pewno wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 nie mam żadnego info więc nie pomogę, myślę że może od taśm będzie się coś działo przy takiej pogodzie. Daj znać jak będziesz czy coś się dzieje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Powiedzcie Koledzy, jaki jest stan wody na Topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Kolega miejscowy powiedział mi że od taśm bierze ładny leszcz, od wioski nędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Wczoraj 2 karpie 47 51pierwsze na tym zbiorniku i 7 leszczy 50+ ryba bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Lipca 2019 Share Napisano 9 Lipca 2019 szok pewnie od taśmociągu się coś dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 i co tam panowie ktoś się wybiera na nocke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Ja byłem i bryndza w nocy straszna można było spać do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Chce jutro podjechac od tasmociagu tylko xzy cos sie tam dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 panowie jak tam jakieś efekty ? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Witam wczorajszy wypad w godzinach 16-20 od strony wioski sama drobnica leszczyki max 30 cm i mały karpik 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 czyli coś sie tam działo, uwierz mi byłem na otmuchowie od boiska i ANI brania kur*** w szoku byłem. Jutro chce na noccke uderzyć ale nie wiem gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 Też mam się zamiar wybrać na Otmuchów ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie w sobotę albo niedziele wybieram się na topole od wioski jak będzie jakieś wolne miejsce może się trafi jakieś 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 26 Lipca 2019 Share Napisano 26 Lipca 2019 Koledzy powiedzcie jaki stan wody na Topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Witam kolegów wedkarzy jak po weekendzie działo się coś ciekawego ? U mnie w sobotę od strony taśmy wielka lipa a w niedziele od wioski parę drobnych leszczyków max 30 cm i jedne bardzo fajny 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi