madi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Ten drewniany mostek to chodzi Wam o to przejście przez ten mały ciurek zaraz przed wałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 tak teraz to jest malu ciurek ale po deszczach robi sie mala rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 tak teraz to jest malu ciurek ale po deszczach robi sie mala rzeczka No tak robi się rzeczka, ale ważne, że to jednak to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 i co byl ktos moze na Topoli ? gryzie cos tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 W sobote byłem, ale ani nawet puknięcia nie było Inni siedzieli przez całą noc i też nic. W ogóle to wody mało było. Zawsze jak miałem pod batem ponad metr wody, to teraz było 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 a od ktorej strony byles ? ja chyba pojade jutro ze spinningiem połazic po brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Byłem z tamtej strony gdzie zawsze zawody są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 byłem w sobote zeszla ale kicha ani dyga. Chyba sezon sie juz skonczył ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dambase Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Ruszyło się już coś na Topoli, dawno nie bylem i zastanawiam się czy warto się wybrać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 jesli chodzi o białą rybę to zapomnij kicha totalna. Podobno drapieżniki biorą z wysepek ale jak sie na nie dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Ma ktoś informacje albo sam był i wie czy drapieznik coś gryzie , i czy można pływać tam ze silnikiem spalinowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 i czy można pływać tam ze silnikiem spalinowym? Wielokrotnie widziałem wędkarzy, ktorzy pływali tam z silnikiem spalinowym, więc nie ma tam raczej takiego zakazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas333 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 witam drogich wędkarzy z okolic Topoli. Miałem przyjemność kilka dni temu odwiedzić łowisko Topola. Mimo ze już grudzień wędkarzy całkiem sporo i o dziwo ryb również co bardzo cieszy z wielu informacji które można już tutaj znaleźć brakuje mi jeszcze paru mianowicie : od kiedy warto już wpadać na Topole (wiosna) jakie przynęty stosujecie i jakimi metodami . Miejsce prawdopodobnych połowów to ujście Nysy zaraz po lewej stronie od garbatego mostu (jesli sie dopcham ) za wszelkie informacje z góry dziękuje ....i pogodnych świat oraz smacznego fileta bo karpie oczywiście wypuszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 hallo czy nikt z pan i panow juz nie lowi na topoli ? byl juz ktos tam na lodzie ? jakie efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Bylem przejazdem i widziałem kilka osób poniżej ujścia postałem chwile ale nie widać było żeby coś się działo. Swoja droga bylem raz na lodzie i dziękuje czekam do marca , wtedy kolo garbatego mostu biorą piękne plocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Kiedyś mam zamiar spróbować lodowego szaleństwa. Jednak ten sezon to czas kiedy jeszcze nie jestem na to gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 hallo panie i panowie jak tam sytuacja na topoli ? jakiej grubosci jest lod ? w piatek oplacam karte a w sobote na rybki byle by sniegu nie dosypalo bo dojechac sie pewnie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 czy ktos wie co sie dzieje na Topoli ? rozmarzlo juz cos czy dalej kupa lodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Ja też jestem ciekaw, co tam nad wodą. Zapowiada się ładna pogoda na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Wczoraj zrobiłem małe rozpoznanie stanu wód. Zbiornik Topola od strony taśmociągów nadal zamarznięty, lód sięga przynajmniej do połowy zbiornika, ale jest na tyle słyby że chodzić po nim to głupota. Przy garbatym moscie nie ma lodu, nysa dosyć podniesiona. Brak lodu także po przeciwnej od taśmociągów stronie Topoli. Wędkarzy jak na lekarstwo, zmieniali się co godzine lub dwie bez efektów. Pozostałe zbiorniki także zamarznięte - Bartniki potrzebują co najmniej tydzień jak nie dwa do ustąpienia lodu, a wyjazd na Pilce sobie odpuściłem. Pewnie tak jak na Bartnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 dzieki jarek za info. Czyli jednak jeszcze nie ma co sie palic na ryby, trzeba sprzet kompletowac. Mam nadzieje ze nie widziales ani jednej padnietej ryby i ze nie bylo przyduchy na jeziorach topola, kozielno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Na Topoli wszystko wyglądało ok, bez przykrych niespodzianek. Mam nadzieje że na mniejszych zbiornikach też będzie ok. Na kolejny wypad mam zamiar udać się nie wcześniej niż w piątek po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 PAnie i panowie jak tam sytuacja na Topoli ? opłaca sie jechac na weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Wiosna pełną gębą. Przy garbatym moście ludzi więcej niż na stadionie. Kilka osób powyciągało ładne płoteczki, ale reszta chyba miała mierne wyniki. Sytuacja w okolicach tego mostu nie wygladała zbyt optymistycznie. Z tego co się orientuję to powyżej mostu obowiązuje składka górska?????? Chyba ze coś zmieniło. Przypuszczam, że z braku wolnego miejsca nasza "brać" rozpełzła się nieco poza dozwolone granice i poławiała tam na robaczka.... Jeżeli by był tam jeden zawodnik, grzecznie sam zwróciłbym uwagę, ale tu niestety, szkoda ze nie zrobiłem zdjęć. Było dobre 15 osób. To nie chodzi o te pare metrów w górę rzeki, tylko o zasady. Sa tacy dla których liczy się tylko "pare kilo płoci w siatce". Tacy już jesteśmy niestety, byle nam było dobrze i nic nas wiecej nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 zgadza sie do ZBIORNIKA TOPOLA obowiazuje rzeka gorska a nie tylko do garbatego mostu !!! nikt tam ich nie kontroluje i takie wlasnie sa efekty ! Powiedz kolego czy cale jezioro juz jest odmarzniete ? byles moze przy drewnianym moscie ? jaka woda na jeziorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi