suhhar Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 no ja nie pisałem że byłem w zeszłym tygodniu chyba w czwartek od taśmociągu to porażka leszczyki 7cm wszystko atakowały, nikt nic nie łowił w sumie to 3 osoby były. Z nocki chłopaki sie pakowali też nic nie złowili. A jak tam u ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 A umnie kolego nawet nie ma czego komentować byliśmy na taśmach nastawiliśmy sie na nęcenie rakietą pelletem ochotka plus truskawka i przez 5h 1 leszczyk jak dłoń i jedna płotka ogólnie biednie następnym razem trzeba sie wybreać chyba na łódke koło wyspy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Lipca 2018 Share Napisano 19 Lipca 2018 koło której wyspy ? jak pływałem w czerwcu to cały leszcz stał hmm jakby ci to wytłumaczyć wiesz gdzie jest zakręt w błotnicy i są świerki i obok parking ? to cały leszcz pływał na wprost ok 200-300m od brzegu ale zbierał zielenine z wierzchu a teraz to pojecia nie mam gdzie on jest. Ogólnie na topoli bardzo mało ryby jest, tylko w tym roku coś wiecej okonia się pojawiło. Ale z tego co wiem to wszędzie od 2 tygodni jest straszna lipa na wszystkich zbiornikach dlatego wszyscy jeżdzą na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Tragedia niema gdzie jechać na ryby chyba żeby tylko posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Sierpnia 2018 Share Napisano 7 Sierpnia 2018 Cześć ma ktoś jakieś wieści jaka woda na Topoli ? da rade sie zwodować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Panowie panie byłem na nocce z piątku na sobotę na taśmach od godziny 20 i posiedziałem tam jedynie do godziny 1 w nocy w tym czasie 8 Leszczy 50+ na kukurydzę z atraktorem truskawkowym. Plus jedne zerwanie czegoś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 EEE to kolego ładnie wreszcie coś połowiłeś a możesz napisać jak stan wody na Topoli ? W taką poogdę to tylko na nocki jeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 14 Sierpnia 2018 Share Napisano 14 Sierpnia 2018 Woda czysta stan normalny nic nie ubyło kolego jeśli posiadasz sprzęt wodny to grzej na Kozielno biorą jak wściekłe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 LeChifre co bierze ? Lechy?:) a z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 FREEQ Nie z łodzi sandaczyki ostro wsółpracują a przynajmniej współpracowały przez 2 wypady 6 sandaczy w przedziale 69-45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Ostatnio trochę połapałem od garbatego. Oczywiście leszczy. Ja mam pytanie do amatorów kozielna. Czy ktoś łowił z łodzi w okolicach trzcin? Tam gdzie uchodzi kanał ulgi z topoli. Co tam mozna połapac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 A Leszcze kolego w jakim przedziale i od której strony łapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 8 godzin temu, misiolek napisał: Ostatnio trochę połapałem od garbatego. Oczywiście leszczy. Ja mam pytanie do amatorów kozielna. Czy ktoś łowił z łodzi w okolicach trzcin? Tam gdzie uchodzi kanał ulgi z topoli. Co tam mozna połapac? Siemka. Wybieram się w przyszłym tygodniu po raz pierwszy na Topolę właśnie gdzieś w okolice garbatego , ale potencjalne miejsce wybrałem palcem po mapie . Prosiłbym o wskazanie rejonu /nie miejscówki / , gdzie można podjechać autem w miarę blisko wody /nocka/ i coś połapać . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 W dniu 13.08.2018 o 06:30, LeChifre napisał: Panowie panie byłem na nocce z piątku na sobotę na taśmach LeChifre mógłbyś podać jak dojechać na te taśmy ? Pytam bo chciałbym po raz pierwszy podjechać w ten rejon na nockę z poniedziałku na wtorek . Będę jechał z Wałbrzycha . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Kolego wystarczy podjechać kawałek dalej drogą główną w kierunku paczkowa i po prawej bd miał dość duży parking nie trudno przegapić polecam miejscówke ostatnia nocka z wtorku na środę 1 karpik 45cm i 4 leszcze 50-55cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 22 godziny temu, LeChifre napisał: Kolego wystarczy podjechać kawałek dalej drogą główną w kierunku paczkowa i po prawej bd miał dość duży parking nie trudno przegapić polecam miejscówke ostatnia nocka z wtorku na środę 1 karpik 45cm i 4 leszcze 50-55cm Dzięki za info i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 LeChifre Podaj Nick z WoTa :D dzisiaj w planach wypad na Topole lub Nyskie zobaczymy co tam slychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 W dniu 16.08.2018 o 20:20, LeChifre napisał: Kolego wystarczy podjechać kawałek dalej drogą główną w kierunku paczkowa i po prawej bd miał dość duży parking nie trudno przegapić polecam miejscówke ostatnia nocka z wtorku na środę 1 karpik 45cm i 4 leszcze 50-55cm Właśnie wróciłem z nocki na Topoli . Tragedia ! Parking na taśmach zawalony górami ziemi . Łowiliśmy przy slipie koło garbatego i tylko kilka leszczyków 15-20 cm . Pomimo donęcania z procy i z dużego koszyka oraz stosowania wszelkiego robactwa , kukurydzy , peletu - lipa straszna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 22 Sierpnia 2018 Share Napisano 22 Sierpnia 2018 No to widać gdzieś się rybki przeniosły w sobotę namierze je deeperem z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 koło garbatego jest strasznie gleboko ok 4-5m bylo jechac od drewnianego tam troche plycej i moze cos wiecej by sie dzialo. A tam gdzie ta ziemia to chyba bedą parking robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Byłem w weekend na kozielnie z pontonu od 6 do 10 rano na dwa kije 5 okonków od 20 do 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 7 godzin temu, suhhar napisał: bylo jechac od drewnianego tam troche plycej i moze cos wiecej by sie dzialo. A możesz podać gdzie ten drewniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 jak siedzisz na taśmociągach to jest brzeg naprzeciwko. Ktoś się na nockę wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Ja jutro od 16 do 15tej w ndz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 i jak tam efekty panowie ? chyba słabe skoro nic nie piszecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi