suhhar Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 gustlik05 ale za którym wałem ? na Topoli wszędzie są wały czyżby im wróciło żerowanie od godz. 9 rano jakie kiedyś to było...możesz napisać na co brało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Za mostem Garbatym koło parkingu a brały na białe i barwione przekładanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 a ma ktoś wieści z taśmociągu i drugiej strony może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Września 2018 Share Napisano 20 Września 2018 Siema ja byłem dzisiaj od drewnianego mostu to jest na przeciwko taśmociągów. Z rana leszczyki dłoniaki później boleniki a na koniec na czerwonego robala okonek 15m i tyle w temacie. Woda jeszcze zielona zupa masakra. Widziałem 2 łódki i chyba okonki ćwiczyli. A wy jak tam pany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Witam był ktoś na Topoli jakieś efekty u mnie sama drobnica max 25 cm od strony Błotnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 no taka drobnica widziałem ostatnio z każdej strony zbiornika brała. Nie wiem jak teraz po ochłodzeniu. Za zębatym ktoś był może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Byłem w sobotę na Topoli od 5 rano do 12 w południe. Nie miałem żadnego brania. Od godziny 9 zaczęło mocno wiać. Był duży uciąg wody, żyłki ciągnęło w stronę tamy. Stan wody niski w porównaniu do tego jak byłem miesiąc temu, linia brzegowa opadła o jakieś 4 metry. Acha no i woda nie była zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Siemka ale byłeś może od tasmociągu ? Bo jak od drugiej strony to wody mało i ryba zeszła na głębszą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Cześć Suhhar, no właśnie byłem od drugiej strony, od wsi Topola. A na taśmach coś łowili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Nie wiem nie byłem wiem ze w innych latach jak mały stan wody to stoją leszcze w dziurach na środku jeziora ewentualnie pod stroną od taśmociągów bo tam głębiej, na drugą stronę nie zaglądaja. A czy wysepki się już pokazały na wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Nie, nie widziałem jeszcze żadnej wysepki, czyli jeszcze nie jest tak źle ze stanem wody, no ale jednak trochę jej ubyło. Jedno co mi się rzuciło w oczy to masa śmieci pozostawionych przez pseudo wędkarzy, jakieś materace z gąbki, puszki po wiwie, po zanęcie, pudełka, papiery, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Witam niedzielny wypad na Topole od strony Błotnicy bez wielkich rezultatów 6 małych leszczyków max 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Mam potwierdzone info(widziałem ) ,że złowiono sandacza 97cm 11,5kg na białe robaki!!! poniżej garbatego od strony wioski. Może łowca jest na forum i się pochwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 21 godzin temu, nalewator napisał: Mam potwierdzone info(widziałem ) ,że złowiono sandacza 97cm 11,5kg na białe robaki!!! poniżej garbatego od strony wioski. Może łowca jest na forum i się pochwali. pochwalił się wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 Tamten był złapany na taśmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 japierdziele to po co te pudła z gumami itp białe na haczyk i machajta. Widać topolowym sandaczom brakuje duuuzo białka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 17 Października 2018 Share Napisano 17 Października 2018 W tamtym roku miałem podobny przypadek sandacz uderzył na białe ale nie był takich rozmiarów a tylko marne 64cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Panowie tyle ludzi na Topoli a z was nikt nie pisze co tam się dzieje Dawno tyle łodzi nie widziałem chyba z 8-9. Z brzegu pełno wiary na ujsciu ze spinem i z gruntu. U mnie bez brania ale gość co stał od taśmociągu w wodzie jakieś okonki łowił. A co tam u was ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 29 Listopada 2018 Share Napisano 29 Listopada 2018 Ja ostatnio na Topoli byłem tylko po to aby zbadać dno od strony taśm Deeperem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 2 Grudnia 2018 Share Napisano 2 Grudnia 2018 No to pochwal się z tego badania dna od taśm. Coś ciekawego odkryłeś? Tak dużo wędkarzy na Topoli? Pewnie za sandaczem i szczupakiem, a może jeszcze za leszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Co tam na Topoli? Łowicie coś koledzy? Drapieżnik się ruszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 SIema Pilczyk coś słabe info masz drapieżnik to z miesiąc temu się ruszył dokładnie to okoń, teraz wszyscy pływają za szczupakiem i sandaczem. Wczoraj padło kilka ładnych ryb głównie szczupaków. Także jak się cały rok nic nie działo to teraz się dzieje że HOHO. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Cześć Suhhar, oj no to faktycznie wypadłem z obiegu informacyjnego 🙂. Dzięki za informację i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 Panowie jak sytuacja na wodzie można już coś z brzegu połapać czy lód jeszcze trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Słyszałem że od wioski ciągają już leszcze, więc przynajmniej okolice ujścia odmarznięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi