LeChifre Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Byłem dziś przeorałem deeperem lewą strone brzegu od mostu i strasznie słabo gdzieniegdzie małe skupiska ryb i bryndza nic nikomu nie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 Jeśli stałeś na ujsciu twarzą do tamy i orałeś stronę po lewej stronie ręki to tam zawsze było słabo z rybami. Tam jest głęboko i dno poryte przez kopare. Już lepiej po prawej stronie próbować tak płycej i na wiosne coś tam łowią. Nawet teraz słyszałem że od wioski coś już połowili ale ile w tym prawdy...Woda jeszcze zimna, ma byc zmiana pogody to rewelacji nie będzie, trzeba czekać na wiosnę chyba. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 No fakt trochę góry doliny na wiosnę bd robił mape batymetryczną łowisk do Okoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 oj na topoli to rzeźnia będzie tam dno tak poorane miejscami że nie wiem czy ci to deeper ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Jak tam Panowie z rybka jakiś kontakt z którejś strony jeziora czy nic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 No na Topoli masakra, wszystkie parkingi zastawione duży leszcz się ruszył od wioski. Biorą takie 50+ ale żeby coś złowić musisz o 4 rano być bo miejsc nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Ja w środę jechałem, ale zawróciłem i dałem sobie spokój, nie wiem jak można wysiedzieć na takim wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 2 godziny temu, technops napisał: Ja w środę jechałem, ale zawróciłem i dałem sobie spokój, nie wiem jak można wysiedzieć na takim wietrze No ja siedziałem na białym kościele i się załatwiłem także rybki na tydzień odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 brat był na nocce, w nocy nic jedynie z rana się coś dzieje nawet karpia ok 4-5kg złowił, brania mocne agresywne ale co go wypizgało to jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 SIema Pany byłem dzisiaj na objazdowej wycieczce topola-kozielno. Na topoli od wioski brak wolnych miejsc od wczoraj, wiatr chciał mi łeb urwać...na ujsciu nikogo nie ma za to ktoś wodował łodkę na slipie od tasmociagu nikogo. Na kozielnie od strony betonówki z 30 aut sami grilowicze juz śmiecą, od strony wioski tak samo pełno grilowiczów i moze z 2 wedkarzy bez efektów. Wszyscy jeżdża wałami a policja mandaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 9 godzin temu, suhhar napisał: SIema Pany byłem dzisiaj na objazdowej wycieczce topola-kozielno. Na topoli od wioski brak wolnych miejsc od wczoraj, wiatr chciał mi łeb urwać...na ujsciu nikogo nie ma za to ktoś wodował łodkę na slipie od tasmociagu nikogo. Na kozielnie od strony betonówki z 30 aut sami grilowicze juz śmiecą, od strony wioski tak samo pełno grilowiczów i moze z 2 wedkarzy bez efektów. Wszyscy jeżdża wałami a policja mandaci... Kolego widziałem tego typa pewnie płynął połapać okonie na 15cm gumy co do ujścia jest zakaz 300m i fakt ludzi masa leszcze biorą tylko w nocy A w dzień bardzo sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Witam wszystkich jak tam sytuacja na topoli zamierzam się wybrać na weekend leszcze tylko od strony wioski biorą ?? Czy są szanse połapać coś od taśmy lub innej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek moz Napisano 21 Marca 2019 Share Napisano 21 Marca 2019 Od poniedziałku nie bierze. W sobotę, niedzielę miejsce od strony wioski graniczny z cudem. Cos zaczynają łapać z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Marca 2019 Share Napisano 21 Marca 2019 z drugiej strony czyli od taśm ? Fakt od wioski już tak nie bierze sam nie byłem ale mam info od brata. Ktoś może wie czy coś sie dzieje od drewnianego mostku po drugiej stronie taśmociągów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 25 Marca 2019 Share Napisano 25 Marca 2019 Witam sobotni wypad na topole bez większych rezultatów od 10 do 13 od strony taśmociągu leszczyk 27 cm i plotka 10 cm a od wioski od 13 do 16 zero ani brania nie było możne inni mieli więcej szczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 ponoć od betonówki 1 parking tam teraz sie coś dzieje, sprawdzone info ale więcej szczegółow nie napisze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 6 Kwietnia 2019 Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Witam panowie jakie wieści z topoli ? dzisiejszy wypad nad wodę od strony taśmy zaowocował 4 leszczami największy 40 cm i okonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 panowie co jest nikt nigdzie nie jezdzi ???? dajcie jakies info może na kozielnie sie coś dzieje ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 Masa wędkarzy z dostępem do neta nad wodą i zero info tragedia nigdzie indziej zero informacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Kwietnia 2019 Share Napisano 15 Kwietnia 2019 5 godzin temu, LeChifre napisał: Masa wędkarzy z dostępem do neta nad wodą i zero info tragedia nigdzie indziej zero informacji.. To zobacz w dział "opolskie" czuję się jakbym sam ze sobą rozmawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 No właśnie o tym mówię i zobacz ilu jest wędkarzy co wiedzą o istnieniu Internetu i wiedzą o forach wędkarskich albo oni specjalnie nie piszą co gdzie jak żeby im ryb nie wyłapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Witam znajomy dzisiaj był na Topoli w godzinach popołudniowych od strony wioski i połapał leszczyków do 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 może duży leszcz poszedł na tarło...a od taśm jakieś info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Niestety od taśmy nie mam żadnych info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Byłem we wtorek na Topoli od strony wioski, 5 godzin łowienia i żadnego porządnego leszcza. Brały leszczyki takie między 25 cm a 35 cm. Wiało mocno ze wschodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi