suhhar Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Dzięki za info no to szału nie było a płoć chociaż jedna sie trafiła ? no i karpik powinien sie ruszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Tak płocie się trafiały i to nawet ładne i zaskoczony też byłem bo złowiłem 4 ukleje i to takie wypasione że dawno takich nie widziałem. Wszystkie rybki trafiały do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Witam niedzielny wypad od strony wioski zaowocował kilkoma leszczami największy miał 54 cm była jeszcze 40-34 cm a potem już tylko mniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 wow i złowiłeś go na spławik ? gratulacje jednak pogoda nie rozpieszczała a ty się nie poddałeś. Ja odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Tak na spławik z czerwonym na haczyku a co do pogody to bywało gorzej 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Nocka bardzo słaba sporadycznie u kogoś jakiś leszcz względnie krąp nie przekraczające 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Witam czwartkowy wypad nad wodę można uznać za udany 7 leszczyków w przedziale 40-30 cm sporo drobnych 4 spięcia ryb i jedna fajna niespodzianka u kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Maja 2019 Share Napisano 3 Maja 2019 o proszę jak daliście rade przy tym wietrze ??? z której strony byłeś ? jak coś to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 3 Maja 2019 Share Napisano 3 Maja 2019 No wiatr z początku jak przyjechaliśmy był duży ale później około godzinny 17 ucichł i zrobiło się przyjemnie miejscówka ta co zawsze od wioski ludzi pełno w czwarte było. Dzisiejszy wypad slaby sama drobnica wiatru nie było dużego ale za to zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 W dniu 2.05.2019 o 22:59, radek1186 napisał: Witam czwartkowy wypad nad wodę można uznać za udany 7 leszczyków w przedziale 40-30 cm sporo drobnych 4 spięcia ryb i jedna fajna niespodzianka u kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 Wiatr był wschodni? Bo jak ja ostatnio łowiłem to urywało głowę, wiatr był wschodni ale brania z gruntu było łatwo zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 Kolega miejscowy poinformował mnie, że od taśm bierze spory leszcz. I na Kozielnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Maja 2019 Share Napisano 5 Maja 2019 czyli zszedł na głęboką wodę jak bierze od taśm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Panowie topola od strony taśm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 jeden leszcz przy dnie reszta górą chodzi kurde woda jeszcze zimna 14 stopni w maju...w zeszłym roku to już 20 stopni miała...połowiłeś coś może ? Ktoś na zębatego sie wybiera 1 czerwca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 14 godzin temu, suhhar napisał: jeden leszcz przy dnie reszta górą chodzi kurde woda jeszcze zimna 14 stopni w maju...w zeszłym roku to już 20 stopni miała...połowiłeś coś może ? Ktoś na zębatego sie wybiera 1 czerwca ?? 1 leszcz 55 na brzegu jeden wypięty spod podbieraka i 3 pudła i pytanie czemu kopalnia od strony taśm odebrała nam parking ?? Jadę na pewniaka A tu szok zrobili rów kładkę zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 o ktorym parkingu mowisz tym duzym ? tam kiedys duzo ziemi nawiezionej było tylko po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 Witam Panowie suhhar, LeChifre Pilczyk radek1186 technops, i inni nie wymienieni Bardzo miło ,że jest tak fajna ekipa na forum ,zawsze ktoś poda fajne newsy.Fajna mapka z echo,Topola jest bardzo kapryśnym zbiornikiem,delikatna zmiana pogody i ryba nie ma zamiaru współpracować.Byłem w sobotę od strony Pomianowa na koszyk i leszczyki brały bardzo fajnie.Złapałem ponad 20 "sztuk"leszczyków od 8rano do 13.Bardzo mały haczyk i max 3 pinki.Zdobyte "sztuki" miały wymiar od 15cm do 40cm,wszystkie wróciły do domku.Jeśli ktoś chce złapać 50+ polecam miejscówkę 400metrów od Garbatego w górę na rzece.Trzeba pilnować wędkę ,bo brania są intensywne i wędką szarpie.Oliwka i kukurydza ,bo tam już koszyk z zanętą zabroniony.Pozdrawiam Grzegorz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 4 godziny temu, suhhar napisał: o ktorym parkingu mowisz tym duzym ? tam kiedys duzo ziemi nawiezionej było tylko po co... No dokładnie teraz jest tam ładnie wyrównane ale niema wjazdu bo zrobili rów i już tam nie wiedziesz tylko czemu by to robili po co nwm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 może w końcu jakiś parking zrobią utwardzony, może kręgi będą wkopywać. Powiedzcie czy kopara pracuje normalnie i gdzie już stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Witam poniedziałkowy wypad od strony taśmy w godzinach 14-19 bardzo slaby parę małych leszczyków największe miały 30 i 36 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 18 Maja 2019 Share Napisano 18 Maja 2019 Panowie jadę na nockę jakieś informacje jakiekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 no takie informacje że nic nie bierze. Byłem od drewnianego od 5 do 11......4 leszczyki dłoniaki i tyle. Gość co miał pontonik i wywyoził złowił ładnego leszcza i tyle, ogólnie lipaaaa i nie tylko na topoli. A jak u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 Identycznie niestety trzeba się chyba odbudować na jakiejś komercji A słyszał ktoś o zalewie w Łagiewnikach czego można tam się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 20 Maja 2019 Share Napisano 20 Maja 2019 W sobotę od 6 do 12 leszczyki po 10-20cm, płoteczki, jeden okoń. Wieczorem od strony taśm od 17-21 kontynuacja małych leszczyków i jeden około 40cm na kanapkę czerwony + biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi