radek1186 Napisano 20 Maja 2019 Share Napisano 20 Maja 2019 Witam u mnie podobna sytuacja jak u kolegów w sobotę od taśmy sama drobnica w niedziele od strony Błotnicy jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Może duży leszcz ruszył już na tarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 jak byłem w niedziele to nie widziałem zeby sie cos w trawach tarło jedynie płotka sie ganiała ale nie tarła...woda jeszcze zimna i tylko 1 wyjscie bolenia widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Panowie jak tam sytuacja na Topoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Witam w tamtym tygodniu w niedziele na Topoli i Kozielnie wielka lipa okonek i mały leszczyk w sobotę się wybieram może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Duży leszcz bierze od tygodnia nocka z 20-21 15 sztuk leszcz po 50+ mniejszych nie liczyłem 2 nocka z 29-30 12 łopat po 50+ do tego ładna płotka tylko trzeba trafić z zanętą raz brały na jasną za drugim razem na czarną w nocy woda schodzi prawie do metra dużo syfu płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 17 minut temu, gustlik05 napisał: Duży leszcz bierze od tygodnia nocka z 20-21 15 sztuk leszcz po 50+ mniejszych nie liczyłem 2 nocka z 29-30 12 łopat po 50+ do tego ładna płotka tylko trzeba trafić z zanętą raz brały na jasną za drugim razem na czarną w nocy woda schodzi prawie do metra dużo syfu płynie A z której strony kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 20 minut temu, LeChifre napisał: A z której strony kolego Za garbatym mostem 1 parking od wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Zapomniałem dodać że sępy już oblegają ujście od 2 tygodni i już za 2 godziny będą kłusować za tych co tam siedzą miesiącami powinna zająć się PSR kontrolować 2 razy dziennie i sprawdzać lodówki w cempingach wszystko od razu przerabiają mięsiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Byłem w piątek od godz. 4 do 13. Brały cały czas leszczyki takie od 20 cm do 35. Złowiłem jedynie karpia 47 cm, a tak to rewelacji nie było. Obok mnie wędkarz wyciągną tylko jednego leszcza 50 +. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Faktycznie, widziałem co się dzieje przy garbatym mostku, nigdy tam nie miałem okazji zarzucić wędek od 20 lat bo wiecznie zajęte. To jest chore. A pasibrzuchy z pzw sprawdzają mnie czy jestem zalogowany nad wodą. Niech posprawdzają przemysł rybny przy garbatym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 wczoraj pływałem od 5 rano do 12 to jeden okon 20cm i potężne nie zacięte branie i tyle. Dużo białej ryby stało w okolicy koparki, na srodku walił boleń w rozmiarze 80+, ogólnie kicha chyba że ktoś chce tylko za okoniem to można poćwiczyć. A dzisiaj w nocy 2 kolesi wpadło do wody i jeden sie utopił ;/ więcej na doba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 Czytałem w Internecie. Z której strony wpadł do wody, w pobliżu garbatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 12 godzin temu, Pilczyk napisał: Czytałem w Internecie. Z której strony wpadł do wody, w pobliżu garbatego? Byłem na tej nocce widziałem całą akcje u mnie brania w dzień drobnica leszcze do 40 cm i ładna płoć w nocy 11 leszczy 50+ na żywca nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 (edytowane) 12 godzin temu, Pilczyk napisał: Czytałem w Internecie. Z której strony wpadł do wody, w pobliżu garbatego? Wypadek stał się na rzecze Edytowane 5 Czerwca 2019 przez gustlik05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 1 minutę temu, gustlik05 napisał: Wypadek stał się na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Godzinę temu, gustlik05 napisał: Byłem na tej nocce widziałem całą akcje u mnie brania w dzień drobnica leszcze do 40 cm i ładna płoć w nocy 11 leszczy 50+ na żywca nic Kolego Gustlik z której strony łapales bo ja bylem z lewej strony garbatego i totalne dno tylko o 2 w nocy sandacz na pęk rasówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 47 minut temu, LeChifre napisał: Kolego Gustlik z której strony łapales bo ja bylem z lewej strony garbatego i totalne dno tylko o 2 w nocy sandacz na pęk rasówek Kolego zawsze łapie że strony wioski 1 parking że zdjęcia będziesz wiedział gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 2 minuty temu, gustlik05 napisał: Kolego zawsze łapie że strony wioski 1 parking że zdjęcia będziesz wiedział gdzie A to akcja z nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 dobrą masz miejscówkę na te upały bo te po twojej prawej to masakra taka lampla ma maxa i zagłębie kleszczowe. Jak ostatnio tamtędy spływałem to na echo ani jednej ryby nie widziałem, pewnie w nocy tam podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 42 minuty temu, suhhar napisał: dobrą masz miejscówkę na te upały bo te po twojej prawej to masakra taka lampla ma maxa i zagłębie kleszczowe. Jak ostatnio tamtędy spływałem to na echo ani jednej ryby nie widziałem, pewnie w nocy tam podchodzą Zagłębie Kleszczów fakt przez nockę 6kleszczy o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 8 Czerwca 2019 Share Napisano 8 Czerwca 2019 Panowie jest ktoś online na Topoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 no i jak tam wieści po weekendzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 Witam w sobotę od wioski i niedziele od taśmy bida sama drobnica max 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Panowie zgubiłem gdzieś od strony ujścia w stronę lewego brzegu zestaw 2sygnalizatorów z hangerami w futerale ochronnym nie widział/znalazł może ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi