suhhar Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 kolego mozesz napisac jaki stan wody jest ? wybierasz sie może w ten weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 4 Sierpnia 2019 Share Napisano 4 Sierpnia 2019 Gratulacje. Mam prośbę, powiedzcie koledzy jaki jest stan wody od wioski na Topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 stany wody na kozielnie i topoli normalne nic sie nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Sierpnia 2019 Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Panowie jakieś wieści ? ktoś coś może na innych zbiornikach coś sie dzieje? chce z feederkiem gdzieś po południu uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Panowie jak z rybkami bo planuje posiedzieć od dziś do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 10 Sierpnia 2019 Share Napisano 10 Sierpnia 2019 Byłem w tamtym tygodniu na Kozielnie sama drobnica 10-15cm no i w nocy karpiki ale tez malutkie 25-30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Sierpnia 2019 Share Napisano 10 Sierpnia 2019 no czyli lipa lepiej isc na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 17.06.2019 19:00-24:00 3 leszcze 55,50,35cm. peczek bialych robakow, od strony tasm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Napiszę tak...rewelacji nie ma ale to wciąż lepiej jak na otmuchowie Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Suchar ja na Otmuchowie miałem komplet ostatnio więc nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 no to uwierz mi byłeś szczęściarzem bo kogo nie spytam to na otmuchowie lipa. Ja wczoraj na Topoli 2 szczuple, a łódek tyle że w życiu tyle tam nie widziałem myślałem że jakieś zawody spinningowe są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Panowie wywózka żywca na topoli mija się to z celem?? I jeśli byście polecili jakieś miejsce to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 siema panowie jaki stan wody na topoli ? można się normalnie wodować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Nikt nic nie pisze to ja napiszę....dzisiaj ani brania, chyba z 15 jednostek pływających na wodzie i kontrola na wodzie. Inni podobnie jak ja albo z jedną rybą...ogólnie bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 Cześc byłem pierwszy raz na topoli pływadłem w tą niedziele zapisy z echo bardzo ładne, ryby nie współpracowały inni podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 na czym pływałeś ? sam byłeś ? pewnie się gdzieś mineliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 z kumplem zielony kolibri 300 i mercury 4km a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 chyba was widziałem obok koparki staliście, poźniej popłyneliscie pod tame ? ja małym pontonikiem stałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 jakiś wyciek syfu na topoli http://zabkowice.express-miejski.pl/wiadomosc/37842,wyciek-substancji-na-zbiorniku-w-topoli?fbclid=IwAR1qL-DiIIrQtmFZTgrvkmh3iDCTOSLD7Lbk3DRC2zVf3xBT1R1i0Nopi04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daaamiano Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Też pływałem w niedziele. Ruch jak na A4 nie miałem nawet brania heh Lipa Co do wycieku, cóż ktoś wylał zawartość szambowozu i g@wno wypłynęło na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kall Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Witam Wybieram się pochodzić ze spinningiem za okoniem. Był ktoś może ostatnio , jakieś sugestie gdzie podjechać a może na rzece przed garbatym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Panowie czy ktoś odwiedził topole w celu rekonesansu białej ryby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Witam kolegów wędkarzy bylem dzisiaj na Topoli zobaczyć co i jak stan wody masakra wędkarze głównie koło mostu garbatego siedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 20 godzin temu, radek1186 napisał: Witam kolegów wędkarzy bylem dzisiaj na Topoli zobaczyć co i jak stan wody masakra wędkarze głównie koło mostu garbatego siedzieli. Witam a mieli coś w Świątkach ja się wybieram w czwartek jak coś to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronko5 Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Pomyłka czy mieli coś w Śiatkach czy coś wogule brało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi