Gość asasyn78 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 na małe hektory łapie na mojej rzeczce pstrągi i okonki a na większe modele hektorow i kalipso na jeziorze szczupaki i garbusy od 30- 40cm. także polecam te wobki za ich jakość, prace i cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Boleniówki są kozackie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Mnie też Hermes bardzo pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ando21 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Zakupiłem ostatnio kilka hektorów i parysów. Podzielę się opinią o nich jak przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ando21 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Nie mogę edytować więc pisze posta pod postem. Na Hermesa złapałem ostatnio kilka kleni największy około 40 cm , kilka okoni i szczupaka 60 cm. Osobiście polecam każdemu tą przynętę. Zakupiłem ich 5 sztuk z czego dwa miały wady fabryczne w jednym był źle ustawiony ster gdyż wobler kręcił się w kółko natomiast w drugim opadł dość szybko ster. Szkoda że znajdują się w sprzedaży takie egzemplarze gdyż psują trochę opinie firmie która wypuściła bardzo łowną przynętę. Co do Parys-ów to bardzo mało na nie łowiłem więc nie będę się o nich wypowiadał. Mają one delikatną prace i staranne wykonanie nie udało mi się na nie coś złapać jednak bardzo mało nimi rzucałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 W tym roku narazie hermes gloog najlepszy na bolenia u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablotor Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Niestety ale do dnia dzisiejszego w Gloogach problemem są wypadające stery... nic w tym kierunku nie zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 pablotor, tak dokladnie w hermesie i mi wypadło kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Czym jest wypadający ster do skutecznosci Hermesa. Najskuteczniejszy boleniowy wobler na rynku. Przynajmniej u mnie na Warcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaN Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Hektory nie maja tego problemu a klenie i pstragi na mazurach je kochaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Zakupiłem pare dni temu woblera Glooga , mianowicie Hektor 60 N kolor. Mam nadzieje ,że pójdą na niego wielkie szczupaczki i okonie. W tym tygodniu jadę go przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi