rafalsmolek Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Jak można sprawić aby PZW interesowało sie tą piękną okolica .. co z tego ze jesiotra wpuszczaja w tej okolicy , co po pstrągach wpuszczanych .. jak nikt tego nie pilnuje .. a rybacy powyżej mostu kolejowego na rzece całe dnie trzymają sieci a z tego co wiem to powinni chyba na dzień zdejmować je .. 28 żaków i jeszcze sieci ;/ cierniki tylko to przepłyną a przepławka na tamie to powstała żeby wiecej w sieci mógł łapać prosze niech ktoś coś z tym zrobi bo strażnicy w tej okolicy nie wiem po co są ;/ jak w koło policja itp nic z tym nie robi bo to dla nich mała szkoda .. a rzeka dosłownie umiera .. to juz nie to co bylo..
gojk Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 podpisuje sie pod postem kolegi gdyż znam sytuacje na tej pięknej rzece;(
rafalsmolek Napisano 10 Lipca 2008 Autor Napisano 10 Lipca 2008 nie tylko ja .. i co z tego znajomości ... ;/ szkoda gadać w kolo wszyscy wiedza i ogolne przyzwolenie .. ;/
sinus Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 rafalsmolek, daj cynk do mediów - jakiejś gazety i radiostacji. lubią takie tematy i często narobią tyle szumu, że coś się poprawia... policja i inne państwowe służby naprawdę boją się mediów i podejmują działania... naocznie sprawdziłem (dobry znajomy tak robił - nie w sprawach wędkarskich, ale podobnych i pomogło)
rafalsmolek Napisano 11 Lipca 2008 Autor Napisano 11 Lipca 2008 troche materiałów po zbieram tzn zdjecia gdzie co jest i co sie dzieje i sprobuje napisze czy sie udało cokolwiek zmienić pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.