Skocz do zawartości
tokarex pontony

Drwęca w okolicy Samborowa -Nowego Miasta Lubawskiego

rafalsmolek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak można sprawić aby PZW interesowało sie tą piękną okolica .. co z tego ze jesiotra wpuszczaja w tej okolicy , co po pstrągach wpuszczanych .. jak nikt tego nie pilnuje .. a rybacy powyżej mostu kolejowego na rzece całe dnie trzymają sieci a z tego co wiem to powinni chyba na dzień zdejmować je .. 28 żaków i jeszcze sieci ;/ cierniki tylko to przepłyną a przepławka na tamie to powstała żeby wiecej w sieci mógł łapać prosze niech ktoś coś z tym zrobi bo strażnicy w tej okolicy nie wiem po co są ;/ jak w koło policja itp nic z tym nie robi bo to dla nich mała szkoda .. a rzeka dosłownie umiera .. to juz nie to co bylo..

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

rafalsmolek, daj cynk do mediów - jakiejś gazety i radiostacji. lubią takie tematy i często narobią tyle szumu, że coś się poprawia... policja i inne państwowe służby naprawdę boją się mediów i podejmują działania...

naocznie sprawdziłem (dobry znajomy tak robił - nie w sprawach wędkarskich, ale podobnych i pomogło)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.