grzegorzs Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Witam, zakupiłem właśnie echosondę lowrance LMS 527Df iGps wraz z programem Dr.depth i mam kilka pytań: - w jaki sposób usunąć dane z pamięci wewnętrznej urządzenia -( system ustawienia – sprawdź wolne miejsca ) nie wiem w jaki sposób usunąć zapisy. - co zrobić aby zapisać dane z sonaru i gps-u na karcie ? - w jaki sposób otworzyć zapisane pliki w dr.depth, jak je zapisać by były widoczne na echosondzie i jak następnie je otworzyć w echu ? - powyższa echosonda ma dwie możliwości nagrywania danych: zapis wykresu sonaru oraz transferuj moje pliki – czym to się różni ? - czy jest jakiś wędkarz z Krakowa który ma powyższą echosondę lub model LMS 525 i godzinkę wolnego czasu na spotkanie i wytłumaczenie paru rzeczy ? Z góry dzięki za pomoc !! grzegorz@grzegorzswiadek.pl
goryl25 Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Witam ! Potrzebuje Pomocy z echosondą See to Sea GKF-02A - zakupiłem taką właśnie echosonde jakieś 2 lata temu i do tej pory nie umiem jej obsługiwać niestety echosonda moim zdaniem bardzo trudna w obsłudze a instrukcja obsługi jest nie do zrozumienia Tutaj jest ta oto instrukcja (http://instrukcja.pl/i/see_to_sea_gkf02a_echosonda_wedkarska) proszę was bardzo pomóżcie mi nauczyć się ją obsługiwać bo niemoge zbadać wkońcu swoich jezior Czekam na odpowiedzi Jak ktoś woli przez GG to podaje numer : 5866448
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.