keri Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Poszukuję wszelkich informacji o tym jeziorze. Wybieram się tam na ryby ale nie wiele wiem o tym łowisku. Mapy, opisy itp chętnie poprzeglądam i poczytam
keri Napisano 16 Lipca 2008 Autor Napisano 16 Lipca 2008 Widzę że łowisko jest mocno popularne No nic, radzić jakoś będę sam
lawdzoj82 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Byłem kilka lat temu w Grudziądzu w wojsku i często sie kąpałem nad tym jeziorem i widziałem jak wędkarze łowiący z łódek mieli ładne szczupaki i liny złowione bo mi pokazywali jak spływali do brzegu Dodam ze było to 2001 roku he he wiec pewnie dużo sie zmieniło Z tego co pamiętam na środku tego jeziora jest duża piękna wyspa
keri Napisano 29 Lipca 2008 Autor Napisano 29 Lipca 2008 hmyy jeżeli nawet mieszkańcy Grudziądza i okolic nie zabierają głosu w temacie to albo to łowisko jest tragiczne albo tak idealne że nie chcą tam konkurencji.
lawdzoj82 Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 hmyy jeżeli nawet mieszkańcy Grudziądza i okolic nie zabierają głosu w temacie to albo to łowisko jest tragiczne albo tak idealne że nie chcą tam konkurencji. Albo żaden nie jest zalogowany na tym forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.