Gość feeder Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Ja sie w tym roku przepisałem do Bulaja ... szkoda tylko ze większość zawodów jest morskich .... spinning widzialem tylko bielinek (nie byłem) i teraz bodajże będą w starej rudawie (mam zamiar się wybrac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAM92.2 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Pozdrawiam wszystkich z Koło przy PKP Węzeł Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 A słyszał ktoś o kole Moby Dick? Mają sklep na Kolumba. W sklepie bardzo miła pani dużo mi podpowiedziała doradziła podczas zakupów. Wcześniej byłem w Kleniu i więcej zakupów tam nie zrobie, gburowaci i niesympatyczni jak sie nie znasz to nie kupuj. Mają tyle klientów, że na amatorów mają wywalone . Koło może mają fajne i liczne, ale co z tego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Tutaj: zawody Big Fish znajduje się tabela z tegorocznymi zawodami organizowanymi przez koło Big Fish Najbliższe zawody 27 lutego w Goleniowie, oczywiście trociowe. czy ktoś z haczykowców, członków tego koła jest chętny do wzięcia w nich udziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Jacek, zastanawiam się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 kocur, wiem że na trocie jeszcze za bardzo nie polowałeś, a nowicjusze miewają szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 No w sumie to moje koło nawet to organizuje i będę po zebraniu więc jeszcze tylko jakiś trening żeby zobaczyć co i jak i mogę startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Zapraszam do Koła Łączność Kiedyś było to zakładowe koło teraz nasze znaczki są dostępne na Targowisku Manhattan w sklepie wędkarskim U BOGDANA to ten sklep co jest na rynku od zawsze. Jak się wchodzi od parkingu pierwsza alejka od lewej pod dachem tam gdzie kiedyś ruskie handlowali. DLA CZŁONKÓW KOŁA ZNIŻKI W SKLEPIE NA ZAKUPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi