Gość feeder Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Ja sie w tym roku przepisałem do Bulaja ... szkoda tylko ze większość zawodów jest morskich .... spinning widzialem tylko bielinek (nie byłem) i teraz bodajże będą w starej rudawie (mam zamiar się wybrac) Cytuj
DAM92.2 Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Pozdrawiam wszystkich z Koło przy PKP Węzeł Toruń Cytuj
Gość pyramidhead Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 A słyszał ktoś o kole Moby Dick? Mają sklep na Kolumba. W sklepie bardzo miła pani dużo mi podpowiedziała doradziła podczas zakupów. Wcześniej byłem w Kleniu i więcej zakupów tam nie zrobie, gburowaci i niesympatyczni jak sie nie znasz to nie kupuj. Mają tyle klientów, że na amatorów mają wywalone . Koło może mają fajne i liczne, ale co z tego ;] Cytuj
Jacek Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Tutaj: zawody Big Fish znajduje się tabela z tegorocznymi zawodami organizowanymi przez koło Big Fish Najbliższe zawody 27 lutego w Goleniowie, oczywiście trociowe. czy ktoś z haczykowców, członków tego koła jest chętny do wzięcia w nich udziału? Cytuj
Jacek Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 kocur, wiem że na trocie jeszcze za bardzo nie polowałeś, a nowicjusze miewają szczęście... Cytuj
kocur Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 No w sumie to moje koło nawet to organizuje i będę po zebraniu więc jeszcze tylko jakiś trening żeby zobaczyć co i jak i mogę startować Cytuj
darek73 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Zapraszam do Koła Łączność Kiedyś było to zakładowe koło teraz nasze znaczki są dostępne na Targowisku Manhattan w sklepie wędkarskim U BOGDANA to ten sklep co jest na rynku od zawsze. Jak się wchodzi od parkingu pierwsza alejka od lewej pod dachem tam gdzie kiedyś ruskie handlowali. DLA CZŁONKÓW KOŁA ZNIŻKI W SKLEPIE NA ZAKUPY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi