Norbikorona Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam KolegówWybieram sie nad SZałe pierwszy raz prosze o porade gdzie najlepiej powedkowac rozbic namiocik i posiedziec 3-4 dni ,metoda połowu grunt spławik z góry dziekuje Cześć! Tak jak koledzy wyżej napisali, namiot najlepiej rozbić sobie od strony lasu. Dobry dojazd, sporo miejsc. Jadąc od strony Kalisza skręcasz w lewo na tamę, dojeżdzasz do końca i przed torami skręcasz w prawo. Za stanicą harcerską jakieś 150 metrów masz chyba najlepszy dojazd. Bez problemu możesz rozbić namiot, zaparkować samochód itd. W zeszłym roku byłem tam, wyciągnąłem kilka krąpi i leszczyków. W ten week. też się wybieram pod namiot, więc zobaczymy jak będzie z braniami. Jeżeli chodzi o ognisko, to radzę je palić po godzinie 20 W zeszłym roku taka przyjemność kosztowała mnie 50 zł, a ponoć może nawet 500... Mam nadzieję, że pomogłem. Panowie, a Wy byliście ostatnio na Szałe od strony lasu? Jak brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał74 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam Dzięki za info planuje juz siedziec tam od czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbikorona Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 WitamDzięki za info planuje juz siedziec tam od czwartku Nie ma problemu. Dojeżdżam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 Rafał74, Norbikorona, dajcie znac po powrocie co sie działo nad woda...także planuje kilku dniowy wypad nad wodę..... moze sie zmówimy na jakieś piwko i kiełbaskę z grila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał74 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Witam Nad szałe sie nie wybralismy,natomiast siedzielismy od piątku do poniedziałku na murowancu,efekt okolo 40 leszczy takich cos do max 45cm,kilka wegozy ,oczywiscie nie wymiarowych trafiły do wody ,sandacza zero szczupaka rowniez, duza presja wedkarska brak wolnych miejsc cały zalew oblepiony do ostatniego miejsca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Hej Koledzy, był ktoś ostatnio na Szałe ? słyszałem, że mocno wodę spuścili, czy to prawda? I jak z sinicą? jest już zielona woda, bo w tamtym roku o tej porze to tragedia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Powitać wszystkich,chłopaki mam pytanko co tam słychać na Szałe? zmieniło się coś czy wszystko po staremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 zasypali to Szałe czy co?rok minął od ostatniego postu... Pochwalcie co sie dzieje nad wodą,nie wierzę że nikt tam nie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baroo Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Łowi , łowi Ja na razie zaliczyłem jedną nockę na szałę - niestety na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 jak tam nad zbiornikiem?rusza się coś?mam wolny wekend,wiec coś planuje....może ktos wpadnie na kiełbaskę z grila i piwko napiszcie czy opłaca się jechać czy studnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 ponawiam posta: jak tam nad zbiornikiem?rusza się coś?mam wolny wekend,wiec coś planuje....może ktos wpadnie na kiełbaskę z grila i piwko napiszcie czy opłaca się jechać czy studnia... ludziska,dajcie znać...plise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi