Skocz do zawartości
tokarex pontony

Fishing Simulator 2 - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heh, przed chwilą Na Zander Picie 3 kg i 1,5, a na cegielni 15 kg szczpak :lol::mrgreen:

Tomek, a złapałeś może już suma?? :???: Ja siedze chyba juz 3 tydzień w oczekiwaniu na suma;/

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 103
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Napisano

prosze bardzo Fishing Simulator 2 razem ze sciagnietymi lowiskami

moim zdaniem najlepsza gra wedkarska jaka stworzono (realistyka) !!

http://rapidshare.com/files/3093125/fishsim2.rar

rec1.jpg

rec3.jpg

• 2 months later...
Napisano

Też lubie w tą gierke pograć ;). Fajna, bo np. można zestaw przestawiać głębokość. Wybierać wędki, żyłki itp.

Polecam

• 1 month later...
Napisano

NBo dobra, szukam kogos kto ma fishing simulator 2 w malym paluszku, bo mam sterte pytan, przede wszytstkim jak sie tam lowi hehe:) jakos probuje i probuje, zacinam i nic, moze nie umiem, ale w realu potrafie zlapac i to nie byle jakie sztuki:P jesli jest ktos chetny do pomocy to prosilbym o kontakt, numerek moj to 4377961

Gość DareczeK
Napisano

Zander pit to tak zwany "czarnobyl" , jest to bardzo proste łowisko gdzie szybko , na każdą przynętę można łapać duże ryby. Polecam Łowisko Dół 1, można połowić liny,szczupaki,leszcze,wzdręgi,płocie,karasie,karpie. Co do dat to najlepiej jakas od maja do września po południu, tak 15,7 stopnia (zeby temp sie zmniejszaała a nie rosła)

Jak chcecie jakąś podpowiedz na tym łowisku to napiszcie

Tu macie link do łowiska Dół 1 i dół2(ściągnąć obydwa i łowić na peg 4) i jest tu kilka innych łowisk :wink:

Pozdrawiam

• 7 months later...
Napisano

siemanko wam wszystkim... Wiem że ta gierka jest dobra.. ale mam problem nigdzie nie mogę znaleźć gry :neutral: nie wiem gdzie tego szukać. Najlepsze rozwiązanie by było takie żeby ktoś z was mi to przesłał na e-maila. Da rade chłopaki? Pozdrawiam

Napisano

Siemka wam wszystkim. Mam problem związany z pobraniem gry... Chciałbym was zapytać czy jest tu taka osoba ktora by mogła mi wysłać to przez e-maila? Jak tak to bym było extra. Pozdrawiam czekam na odpowiedż.

• 4 months later...
  • 5 months later...
Napisano

Zauważyłem, że na forum nie ma tematów o symulatorach wędkarskich. Graliście może już w jakieś? Jeśli tak, to podajcie nazwy, jeśli nie, to jak najszybciej sobie w jakiś zagrajcie :grin:

Dodam od siebie, że teraz gram w Trophy Bass 4. Grafika może nie za ładna, ale gra fajna.

• 2 years later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano

A więc tak ;) gra żyje, mało tego ma się bardzo dobrze gdyż autor udostępnił ostatnio link pod którym można pobrać grę. Wcześniej gra była płatna! http://fishsim.net/fs2down.htm hasło: fishsim.net na stronie www.fishsim.net w zakładce addon content jest bardzo dużo dodatków do gry. Sam gram od dobrych 5lat w tą grę i tyle też czasu jestem na forum poświęconym tej grze, obecnie największe i myślę zarazem najlepsze forum o tej tematyce. Co weekend mecze, serwer 24h miła atmosfera, można dowiedzieć się tam wielu rzeczy, gdyż każdy w miarę możliwości chętnie pomoże. Tyle z mojej strony, link do forum http://www.fishsim.pl/forum/

Jak ktoś chętny, służę pomocą ;) pozdrawiam

• 1 month later...