MagnuM Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Heh, przed chwilą Na Zander Picie 3 kg i 1,5, a na cegielni 15 kg szczpak Tomek, a złapałeś może już suma?? Ja siedze chyba juz 3 tydzień w oczekiwaniu na suma;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Moze mi ktos pomuc ze zdobyciem fishing simulator 2 bo za kazdym razem jak sciągam to mi niedziała:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 dudi, mozesz jakos mi przeslac ta gierke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuken Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 prosze bardzo Fishing Simulator 2 razem ze sciagnietymi lowiskami moim zdaniem najlepsza gra wedkarska jaka stworzono (realistyka) !! http://rapidshare.com/files/3093125/fishsim2.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloski Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Tak gram w to na karpie polecam lowisko Lake of life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Preadtor Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Gdzie można znaleźć pełną wersje freeware?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Też lubie w tą gierke pograć . Fajna, bo np. można zestaw przestawiać głębokość. Wybierać wędki, żyłki itp. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuken Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Gdzie można znaleźć pełną wersje freeware?? to jest pelna wersja freeware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAweł1995 Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 wole reala ale przetestuje gierke :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint_kg Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 NBo dobra, szukam kogos kto ma fishing simulator 2 w malym paluszku, bo mam sterte pytan, przede wszytstkim jak sie tam lowi hehe:) jakos probuje i probuje, zacinam i nic, moze nie umiem, ale w realu potrafie zlapac i to nie byle jakie sztuki:P jesli jest ktos chetny do pomocy to prosilbym o kontakt, numerek moj to 4377961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamioBear Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tej grze pisać gram już od roku Gg 6989240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielik Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 z kad mozna pobrac ta gre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 z kad mozna pobrac ta gre?? O ile wiem to pełna wersja Fishing Simulator 2 nie jest darmowa Tu masz demo http://www.pobierz.eu/p,1235/Fishing_Simulator_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Zander pit to tak zwany "czarnobyl" , jest to bardzo proste łowisko gdzie szybko , na każdą przynętę można łapać duże ryby. Polecam Łowisko Dół 1, można połowić liny,szczupaki,leszcze,wzdręgi,płocie,karasie,karpie. Co do dat to najlepiej jakas od maja do września po południu, tak 15,7 stopnia (zeby temp sie zmniejszaała a nie rosła) Jak chcecie jakąś podpowiedz na tym łowisku to napiszcie Tu macie link do łowiska Dół 1 i dół2(ściągnąć obydwa i łowić na peg 4) i jest tu kilka innych łowisk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Zander pit to tak zwany "czarnobyl" Czarnobyl to jest cegielnia Co rzut to szczupak 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWrc1991 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 siemanko wam wszystkim... Wiem że ta gierka jest dobra.. ale mam problem nigdzie nie mogę znaleźć gry nie wiem gdzie tego szukać. Najlepsze rozwiązanie by było takie żeby ktoś z was mi to przesłał na e-maila. Da rade chłopaki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWrc1991 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Siemka wam wszystkim. Mam problem związany z pobraniem gry... Chciałbym was zapytać czy jest tu taka osoba ktora by mogła mi wysłać to przez e-maila? Jak tak to bym było extra. Pozdrawiam czekam na odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk83 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 siema jak chce kto linki do stron fishing simulator2 na pisać na gg 7505267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Zauważyłem, że na forum nie ma tematów o symulatorach wędkarskich. Graliście może już w jakieś? Jeśli tak, to podajcie nazwy, jeśli nie, to jak najszybciej sobie w jakiś zagrajcie Dodam od siebie, że teraz gram w Trophy Bass 4. Grafika może nie za ładna, ale gra fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 b0bek, zajrzyj tutaj: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=524&postdays=0&postorder=asc&highlight=gry&start=0 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4518&highlight=gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 najlepsza gra wedkarska polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ta gra żyje ? Jest przecież możliwość grania online, tylko nie wiem jak to jest z serwerem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczkos1990 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A więc tak gra żyje, mało tego ma się bardzo dobrze gdyż autor udostępnił ostatnio link pod którym można pobrać grę. Wcześniej gra była płatna! http://fishsim.net/fs2down.htm hasło: fishsim.net na stronie www.fishsim.net w zakładce addon content jest bardzo dużo dodatków do gry. Sam gram od dobrych 5lat w tą grę i tyle też czasu jestem na forum poświęconym tej grze, obecnie największe i myślę zarazem najlepsze forum o tej tematyce. Co weekend mecze, serwer 24h miła atmosfera, można dowiedzieć się tam wielu rzeczy, gdyż każdy w miarę możliwości chętnie pomoże. Tyle z mojej strony, link do forum http://www.fishsim.pl/forum/ Jak ktoś chętny, służę pomocą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frank_lucas Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Koledzy, a znacie jakieś dobre strony z dodatkami do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 http://www.fishsim.net/addonsel.php?Ven=1&Order=1&Update=Update+display&List=50&SRCH=&Strt= tutaj znajdziesz "prawie" wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi