frank_lucas Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Jest tego.... Dzięki Petryk_05, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Nie ma za co Grałem kiedyś w tą grę dosyć sporo, ale jak zaczęły wychodzić coraz to nowsze-gorsze wersje to przestałem grać. Moja przygoda z grą zakończyła się chyba po wersji 2.11i, która według mnie była najlepsza. Ostatnio pograłem trochę właśnie na tej wersji, ale to już nie to samo co kiedyś, grało się mecze, ligi i turnieje on-line... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Witam. 2 dni temu kupiłem tą grę w carrefour ,niestety po zainstalowaniu płyty uruchamia się tylko wczytywanie,potem pojawia się czarny prostokąt i nic,gra muzyczka a ja nic nie widzę .Grać nie mogę a nie tego oczekiwałem. Mój sprzęt to samsung rc710,windows7 home premium 64 bit,procesor intel corei3 , 2,53ghz,dysk twardy 250g,karta graficzna nvidia geforce 315m i intel hd graphics. Miał ktoś podobne problemy?Jak je rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Gierka już działa,3 godz siedzenia przy kompie i udało się.Zrobiłem czyszczenie dysku c i jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi