imation Napisano 22 Lipca 2008 Napisano 22 Lipca 2008 Witam mam bałagan w głowie ponieważ dużo czytałem na temat tyczek i nie wiem jaką wybrać Podobno tyczki za 300zl są dobre nie wiem jak chodzi o serwis może ktoś doradzi Jaką tyczkę wybrać ze względu na cenę gdzieś do 500zł wagę jakość wytrzymałość czy wytrzymała by np 4 lata użytkowania i nauki czy jakby byly jakie uszkodzenia serwis by mi pomógł Zastanawiałem się nad takimi tyczkami Robinsona Silvestrone Nową można kupić za 250zł waga 750gr około a top 3 elementy do nie to koszt 60zł nie wiem jak jest z gwarancją Jaxona Crystal Floa Waży 870gr cena 250zł a co do topa to nie wiem Chciałem wybrać jakąś w dość przyzwoitej cenie ale też dobrą albo czekać i na allegro patrzyć na jakieś z lepszych firm typu Garbolin Mikado albo inne Mam czas do następnego sezonu ale chciałem się już upewnić co moge oczekiwać CHciałem na nią łowić do przejśćia na juniora mam 14 lat więc jakieś 3 lata mam tą sadysfakcje że mam urodziny w listopadzie Potem możliwe że mój tata by też na nią łowił na sam początek jakiś rok czy dwa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.