tomik Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Karp - aktualne rekordy haczyk.pl - 3 największe zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Gatunek ryby: Karp -długość w cm: 90 -data połowu: 08.09.2010 -godzina połowu: 16:45 -łowisko: Wyrobisko pożwirowe w woj. Lubelskim, twardy blat, głębokość 1,5m. -przynęta: Halibut Pellet -opis połowu: Odjazd, 10 minut i karp na macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallone Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Gatunek ryby: Karp - Długość : 91cm 14.75kg - Data połowu: 18.09.10 - Godzina połowu: ok 22:00 - Łowisko : Lac De Creteil - Przynęta: kulka mrożona EFB - Opis połowu : Odjazd, przymurowanie, średnia walka, kilka minut. ważenie mierzenie wypuszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marclew Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 *Gatunek ryby: Karp *Długość : 91cm ; 19kg *Data połowu: 08.05.2012r. *Godzina połowu: 04:00 *Miejsce połowu: Łowisko Kormoran *Przynęta: bałwanek z kulek Banana Nut Crunch 15mm DB i Brzoskwinia Ananas TB 16mm *Opis połowu: Hol trwał około pół godziny. Zestawy były wywiezione 10m od trzcin, miałem fuksa, że w nie nie wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marclew Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 *Gatunek ryby: Karp *Długość : 92cm ; 20,18 kg *Data połowu: 09.05.12r *Godzina połowu: 14:00 *Miejsce połowu: Łowisko Kormoran *Przynęta: kulka pop up Banana Nut Crunch 15mm DB i ziarno orzecha tygrysiego *Opis połowu: Po około 30 minutach holu i po kilku próbach rybę udaje się podebrać. Nowa życiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.