tomik Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Pstrąg - aktualne rekordy haczyk.pl - 3 największe zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 - Gatunek ryby : Pstrąg potokowy - Długość w cm : 60 cm - Data połowu: 13.03.2011 - Godzina połowu: 10.19 - Warunki: ciepło, bezwietrznie - Łowisko : mała rzeczka krainy pstrąga i lipienia - Przynęta : Siek - M - Ryba wzięła na wolniaku czyli wolnej rynnie, takiej jazdy którą mi urządziła życze każdemy łowcy tej pięknej ryby. Jest to największy kropek jakiego do tej pory złapałem. Rybka wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 - Gatunek ryby : Pstrąg potokowy - Długość w cm : 55 cm - Data połowu: 03.06.2011 - Godzina połowu: 10.30 - Łowisko : Mała rzeka krainy pstrąga i lipienia - Warunki : Gorąc niesamowita lampa - Przynęta : Krakusek - Niesamowita walka , ryba wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 - Gatunek ryby : Pstrąg potokowy - Długość w cm : 54 cm - Data połowu: 22.04.2012 - Godzina połowu: około 18.40 - Łowisko : Rzeka krainy pstrąga i lipienia na Pomorzu. - Warunki : Chłodny, wiosenny wieczór. - Przynęta : Obrotówka "2" Dragon. - Pstrąg wyszedł najpierw do woblera, w obrotówkę przywalił bez wahania. Przyniósł mi wiele satysfakcji podczas holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi