Skrętek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Test, test. Jedyna rybka z którą udało mi się sfotografować - niewielki leszczyk z Odry, pozbawiony części łusek na grzbiecie(nie przeze mnie), lipna jakość gdyż zdjęcie robione komórką. A, i w rzeczywistości wyglądam inaczej [scroll]Pozdrawiam [/scroll] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 test, test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędkarz Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 test test [fade]1234 1234[/fade] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 [glow=orange]test test[/glow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Co testujecie? Mogę też? [scroll] [/scroll] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Co testujecie? Mogę też?[scroll] [/scroll] [scroll]Waszą Cierpliwość [/scroll] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Kurcze szukam tematu z tym - jak wkleić fotkę na forum, bo ostatnio ktoś to zrobił i nie mogę znaleźć Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Że niby to Dodawanie zdjęć poprzez fotosik.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 wobler129, http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 drewno toś mnie rozbawił Test: http://www.haczyk.tv/Troc-59-cm,248f.html Oj coś te miniaturki z haczyk.tv nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Zdjęcie ze strony colmic.com w klimacie, który "tygryski lubią najbardziej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Unises aż pachnie linem/leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Pozdro for [you] chyba sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Pozdro for wobler129chyba sie udało :grin: A nie kumam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 No mi pisało "Pozdro for ds-fan" tobie "Pozdro for wobler129",każdemu"Pozdro for 'nick'" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Unises aż pachnie linem/leszczem wobler129 Zima to dobra czas dla wędkarzy, podobno wygłodniałe psy dużo lepiej tropią zwierzynę Ps Pozdro ds-fan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 how? parametr nick w cudzysłowiu? edit: wyczaiłem już wiem [you] parametr you w kwadratowych nawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 ds-fan nie skumałem tego Ale oczywiście już wiem o co chodzi - każdemu pokazuje się Jego nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Były już na forum kilka razy przerabiane tego typu podpisy i nie wszyscy wiedzą o co chodzi i zawsze powoduje to zapytania w tematach. A jak to się robi a jak to działa itp i np: w temacie o szczupaku jeden drugiemu wyjaśnia jak zrobić podoby podpis. Stąd darujmy sobie takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Ale niemniej fajny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 hehe ja też kiedyś po uszach za to dostałam wiesz [you] ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 :lol: I jak tutaj nie ogłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi