Skocz do zawartości
Dragon

Bieżąca dyskusja o zgłaszanych rekordowych rybach haczyk.pl

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakbyś nie był modem to napisałbym Ci, że widocznie najwcześniejszy post zawsze jest pierwszy, a tak to nie wiem co, bo pewnie wiesz więcej o możliwościach forum i wszelakich edycji :P

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 380
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

No i już ci ze spławika.com chcą tez robić rekordy swojej strony. :lol:

Ale myśmy chyba tez skopiowali ze Rybiego oka albo z narybki ?

Tak ze będzie się działo,oj,będzie. :mrgreen:

Napisano

Proponuję zapoznać się z całością tematyki dotyczącej 'rekordowych ryb', aby zobaczyć jak się to wszystko tutaj rodziło, bo zarzut skopiowania czegoś wynika chyba z niewiedzy.

Napisano
Czy w "największych rybach", tam gdzie mają być tylko trzy największe okazy z danego gatunku, na pierwszym miejscu nie powinna znajdować się największa ryba ???

No właśnie dziwne to troche, bo 3 rekordowe ryby powiny byc wg mnie też od najwiekszej (na pierwszym miejscu) do najmniejszej (na ostatnim miejscu)

(patrz gatunek leszcz)

Gość DareczeK
Napisano

Można też tak zrobić, że na głównej stronie portalu haczyk.pl utworzyć kategorię "Rekordy haczyka " i tam odpowiednio admin będzie mógł przestawiać ryby według rozmiarów. Będzie robił takie aktualizacje co jakiś czas. Co wy na to ? :?:

Gość DareczeK
Napisano
pytanie powinno brzmieć "co na to admin :?: "

Dlaczego ? nie bardzo rozumiem. To zdanie 99.9% użytkowników nie liczy się ?

Napisano

liczy jak najbardziej ale to tomik podejmuje decyzję.... jest to jego portal - mało tego już na forum zaprosił do pomocy Lesia więc nie wiem czy będzie mu się uśmiechało aktualizować rekordy na głównej stronie portalu... tym bardziej, że IMO teraz rekordy te będą się jeszcze zmieniać w miarę regularnie... i będzie z tym dużo pracy...

ale to takie moje przemyślenia niech się tomik sam wypowie

Napisano

hmmmm widze że mój szczupaczeknie spodobał sie któremuś z modów :evil: prosił bym chociaz o powód niezaakceptowania!!!! zamieszcza się 3 najwieksze były dwa więc jakiś problem??

Napisano

Powód jest ten sam, co zawsze - brak spełnienia wymogów regulaminowych. Ty jesteś Dawid akurat bardzo dobrze obeznany z tą tematyką, więc na prawdę nie rozumiem, dlaczego po faux pa, jeszcze zadajesz pytania.

Napisano

lesio ponad 70 % ryb jest wstawione nie zgodnie z regulaminem czyli bez jakiegoś przedmiotu więc dlaczego aby moje zgłoszenie zostało odrzucone, chociaz nawet malutki przedmiot był???? a może chodzi ci o jakiś inny przepis, moze przeszkadza ci ze rybka jest w roslinnosci wodnej ze nie meczylem jej myciem i pieknym pozowanie do slicznych zdjec i odrazu ją wypuscilem odpowiedz!!! a jesli chodzi o tamten przepis chce aby kazdego traktować równo ... czekam na odpowiednie kroki w tym temacie i nie chodzi mi o przywrócenie mojej rybki bo szczerze olewam juz ten konkurs idea tego konkursu miała się opierać na zaufaniu a jest sami widzicie co.............. :cry:

Napisano
I jak widzę, skończy się tak, że cały konkurs był fajny, dopóki nie można było go komentować ;)

Chyba mogę się tylko przytoczyć. Następna osoba ma nie brać udziału w konkursie? I co, trzy osoby będą dla siebie wrzucać ryby bo reszta się poobraża lub zrezygnuje z innych powodów? Więc wszyscy przestaną i konkurs upadnie...

Napisano
Chyba mogę się tylko przytoczyć.

Jestem rad, że się przytoczyłeś. :wink: Na fochy ludzi nie mam wpływu, zgłoszenie zawsze można napisać jeszcze raz, ale prawidłowo i będzie akcept.

Odpowiedź znajdziesz Dawid w tym temacie, nie jesteś pierwszym, który ma kłopot ze zgłoszeniem. Tłumaczenie każdemu z osobna wciąż tego samego z mojej strony nie będzie mieć już miejsca.

Napisano

lesio widze że nie ma jasnej odpowiedzi! zgłoszenie nie zaakceptowane powodu nie widać gratuluje swietnie prowadzony konkurs! PS: a zgłoszenie napisałem pod szablon tego jak zrobił to inny uzytkownik!

Napisano

Czy ja piszę w sposób niezrozumiały? Odpowiedź masz w tym temacie, już tłumaczyłem sandaczowi, dlaczego dostał odmowę.

Napisano

szkoda ze nie mozesz odpowiedziec jasno tylko kazesz przeszukiwac fora,wiec chodzi o przedmiot, w innych zgloszeniach tez nie doszukalem sie jego wiec nie wiem w czym rzecz smieszne to dla mnie jest, jak by ten konkurs mial opierac sie na zaufaniu to uzanał bys blaszke obrotową która ma w pysku czy ogolnie po rozmiarach chyba widać nie? :shock: no ale ty tu rządzisz :lol: brawa dla ciebie konkurs idzie do przodu oby tak dalej :lol:

Napisano

DAWID, pięknego szczupaka złowiłeś a został wykasowany z zazdrości bo na pewno nie za nie przestrzeganie regulaminu.

Napisano

Można pisać i wyjaśniać, ale dla niektórych słowo pisane, to za mało. Musimy z tomikiem chyba popracować nad regulaminem w formie obrazkowej.

W niniejszym temacie na stronie nr2 można odszukać 9 post od góry, a jeżeli dalej cieżko będzie znaleźć, to tutaj bezpośrednio - http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5538&start=285

- 2 ostatnie posty dadzą odpowiedź.

został wykasowany z zazdrości bo na pewno nie za nie przestrzeganie regulaminu.

Dzięki, na Ciebie w takich i podobnych sytuacjach zawsze można liczyć...

Napisano

DAWID, Zgloszenie musisz dodac i do tematu "3 NAJWIEKSZE RYBY" (czy cos w stym stylu) i do tematu - "BIERZACE REKORDY" a nie jednego co zapewne zrobiles :wink:

już tłumaczyłem sandaczowi

Ja juz sie nawrocilem :lol:

Napisano
no ale ty tu rządzisz :lol: brawa dla ciebie konkurs idzie do przodu oby tak dalej :lol:

DAWID, spuść trochę z tonu młody człowieku :!:

spieprzyłeś zgłoszenie bo nie dokładnie przeczytałeś lub nie zrozumiałeś regulaminu, i zamiast siedzieć cicho lub grzecznie przyznać się do błędu jeszcze fochy pokazujesz...

szkoda słów :evil:

Napisano

liczy jak najbardziej ale to tomik podejmuje decyzję.... jest to jego portal - mało tego już na forum zaprosił do pomocy Lesia więc nie wiem czy będzie mu się uśmiechało aktualizować rekordy na głównej stronie portalu... tym bardziej, że IMO teraz rekordy te będą się jeszcze zmieniać w miarę regularnie... i będzie z tym dużo pracy...

ale to takie moje przemyślenia niech się tomik sam wypowie

Nie, jak sie komus bedzie tylko chciało w miarę systematycznie aktualizować te rekordy to nie będzie duzo przy tym pracy. kwestia edycji strony a że portal ma spore mozliwości redakcyjne to tylko kwestia czasu kiedy to uruchomię

PS.

nasze forum - nasz portal

Napisano
spieprzyłeś

Tak pisać to mogę sobie ja, młody człowieku.

Ty jako moderator powinieneś się "wyrażać bardziej przyjaźnie" - jak to twój szef mawia.

Napisano

No to się Dawidek zezłościł :grin: ...a taki spokojny chłopak :grin:

Ale z drugiej strony to @Lesio, nie łatwiej było napisac mu poprostu o co chodzi?? Wiesz jak to jest czasami człowiek najprostszej rzeczy nie zaskoczy..

A tak niepotrzebne nerwy psują naszą zabawę.. :cry:

Pozdraiwam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.