Skocz do zawartości
Dragon

Bieżąca dyskusja o zgłaszanych rekordowych rybach haczyk.pl

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sobi, przecież pisałem, że w tym temacie znajduje sie odpowiedź. Jeżeli nawet komuś z lenistwa (bo z czego innego?) nie chce się przewertować paru postów wstecz, to zawsze może zobaczyć, w jaki sposób inni zamieszczają swoje zgłoszenia i wyciągnać z tego wnioski, ja każdemu z osobna nie będę więcej tłumaczył regulaminu z polskiego na... (no własnie, na jaki :?: ), bo ile można...

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 380
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ty jako moderator powinieneś się "wyrażać bardziej przyjaźnie

To się wyraził,mógł przecież napisać spie*******ś.

Czy to tak ciężko wytłumaczyć jednym zdaniem komuś,o co chodzi?

Napisano

haha ładnie panowie moderatorzy :twisted: spie**** i tak dalej, ale ja tego nie spie*** tak jak powiedział sinus przeciez połowa zdjęc nie ma tego wymaganego przedmiotu tak jest czemu nie mozecie się do tego przyznać więc dlaczego jedne zgłoszenie jest odrzucone a drugie tam pozostaje, nie kłocmy się nie odsyłajmy to innych postów przecież:

piszesz lesiu jak bym dalej nie wiedział o co chodzi ja wiedzialem od poczatku chodzi mi dlaczego akurat moje zostało skasowane??? inni mają jakieś specjalne prawa??

Napisano
haha ładnie panowie moderatorzy spie**** i tak dalej, ale ja tego nie spie*** tak jak powiedział sinus przeciez połowa zdjęc nie ma tego wymaganego przedmiotu tak jest czemu nie mozecie się do tego przyznać więc dlaczego jedne zgłoszenie jest odrzucone a drugie tam pozostaje, nie kłocmy się nie odsyłajmy to innych postów przecież:

marewel napisał/a:

piszesz lesiu jak bym dalej nie wiedział o co chodzi ja wiedzialem od poczatku chodzi mi dlaczego akurat moje zostało skasowane??? inni mają jakieś specjalne prawa??

C&R

Boże Dawid.... zastanów się co ci ludzie piszą. Zapomniałeś umieścic swojego zgłoszenia w dwóch działach!! Trzeba wysłac zgłoszenie do tematu:

Szczupak - beżące rekordy

A następnie (ponieważ jest ono w pierwszych 3 miejscach) do tematu

Szczupak - aktualne rekordy - 3 największe zgłoszenia

Jako, że zapomniałes umieścic zgłoszenia w 2 tematach, uznano to za niepoprawne zgłoszenie i nie zakceptowano :wink:

Napisano
sinus przeciez połowa zdjęc nie ma tego wymaganego przedmiotu

DAWID, nadal nie rozumiesz :roll: zgłoszenie wyleciało bo dodałeś je tylko do "3największe zgłoszenia", a nie dodałeś do "bieżące zgłoszenia" i tyle... co do przedmiotu na zdjęciu póki co nie zauważyłem, żeby wyleciało zgłoszenie gdzie da się na podstawie foty określićwielkość ryby....teraz już rozumiesz :?::?::?: nie ma równych i równiejszych i każdy kto dodał zgłoszenie tylko do "3największych" wyleciał... wystarczyło przejżeć ten tematy bo już o tym było... Lesio nawet podał gdzie tego szukać...

Tak pisać to mogę sobie ja, młody człowieku.

na jakiej podstawie tak sądzisz masz jakieś szczególne uprawnienia (na wózek widłowy :mrgreen: ) każdy może tak napisać, przekleństwa wylatują, ale nie zauważyłem żebym przeklinał...

Ty jako moderator powinieneś się "wyrażać bardziej przyjaźnie" - jak to twój szef mawia.

to że jestem na zielono nic nie zmienia, jestem takim samym userem jak ty i każda inna osoba na forum, dodatkowo tylko sprzątam....

Napisano

kurcze nie mozna było tak odrazu napisać bo ja myslałem ze w jednym dziale wstawia sie 3 najwieksze szczupaki naprzyklad a w drugim widnieje tylko jeden najwiekszy w tym przypadku dareczka!!! i po co to było zapytałem sie na poczatku o co chodzi dostał bym odpowiedz i był by luz a tak nie potrzebna kłotnia! SuperSobi dziękówka teraz wiem o co chodzi !!

Napisano
kurcze nie mozna było tak odrazu napisać bo ja myslałem ze w jednym dziale wstawia sie 3 najwieksze szczupaki naprzyklad a w drugim widnieje tylko jeden najwiekszy w tym przypadku dareczka!!! i po co to było zapytałem sie na poczatku o co chodzi dostał bym odpowiedz i był by luz a tak nie potrzebna kłotnia!

a wystarczyło przeczytać

W niniejszym temacie na stronie nr2 można odszukać 9 post od góry, a jeżeli dalej cieżko będzie znaleźć, to tutaj bezpośrednio - http://www.haczyk.pl/foru...=5538&start=285

- 2 ostatnie posty dadzą odpowiedź.

i byłoby po kłopocie....DAWID, lenistwo :?: czy co :?: bo naprawdę nie kumam o co był tren szum... kilka osób pisało że nie chodzi o przedmiot na zdjęciu a ty dalej swoje... :roll:

wstaw zgłoszenie jeszcze raz tylko poprawnie i będzie akcept ...

Napisano

nie pisało sinus pisalo dopiero wieczorem jak mnie juz nie było a lenistwo to chyba nie umnie tylko u lesia bo ja czytalem te posty i wynikało ze chodzi w nich o ten przedmiot TRZEBA było mi napisac i tyle i koniec i kropka, wyadaje mi sie ze modowie powinni sluzyc pomoca a nie stroić fochy ze ktos czegos nie zrozumiał kazdy chyba ma do tego prawo!

Napisano

tez mi sie wydaje ze juz koniec :lol: ale tak na przyszlosć jesli ktos wstawi aby do jednego a powinien do dwoch to nie lepiej powiedziec zeby wstawił tez w drugim a nie kasowac mu to pierwsze zeby musiał pisać znów dwa razy :?:

Napisano

To co wypisujesz Dawid to dziecinada i próba zwalenia na innych odpowiedzialności za Twoje niezrozumiałe zachowanie i odwracanie kota ogonem. Nawet dzisiaj miałeś podane już bezpośrednie linki i dalej nie rozumiałes. Wiem, że w USA tubylcy potrzebują ok. 10 drogowskazów poprzedzających zjazd z autostrady, bo inaczej potrafią się pogubić, nie wiedziałem, że i u nas są ludzie, którzy dażą do tego niedoścignionego amerykańskiego wzrorca.

Napisano

dobra widze ze do ciebie musi nalezec ostatnie słowo nie chce mi sie juz z toba rozmawiać, ty to umiesz w piękny sposób obrazić tubylcy w USA itd haha :lol:

i to nie ja odwracam kota ogonem bo gdybys odrazu napisał tak jak SuperSobi to by bylo wszystko ok nie chciało ci się trudno......

Napisano
le tak na przyszlosć jesli ktos wstawi aby do jednego a powinien do dwoch to nie lepiej powiedziec zeby wstawił tez w drugim a nie kasowac mu to pierwsze zeby musiał pisać znów dwa razy :?:

to jest metoda wychowawcza i jak raz ci wywalą to potem już zapamiętasz że masz napisać w obu :wink:

a tak zupełnie poważnie to wierz mi że forum odwiedza wielu użytkowników i naprawdę jest co robić... pewnie ktoś napisałby tobie o co chodzi gdyby nie to że było to kilkanaście-dziesiąt postów wyżej i wystarczyło poszukać.... więc nie zachowuj się jak dzieci neostrady, które wpadają na forum nie chce im sięczytać zakładają na dzieńdobry 5 tematów (w tym wszystkie powielają już istniejące), dostają blokadę pisania i kończą swój pobyt na forum...

Napisano

sinus czytając twój post na początku myslalem ze to koniec konfliktu a ty wypalasz z tymi dziecmi neostrady szanowny kolego koniec już ok???

Napisano

Skoro 14-letni sandacz zrozumiał po jednym poście o co chodzi, to sądziłem, że 20-letni młodzieniec też może. Ale w tym przypadku i kilkanaście postów, to było za mało. Zamieść już to zgłoszenie i nie ciągnij tego dalej.

Napisano

hehe oj lesiu lesiu dobra zamieszcze je już chwileczke :mrgreen: ale po co te pierwsze dwa zdania chce rozejmu :wink:

Gość DareczeK
Napisano

A co ze szczupakiem zgłoszonym przez Mateusza ? Miała być weryfikacja

Napisano
Dzięki, na Ciebie w takich i podobnych sytuacjach zawsze można liczyć...
Oczywiście że można :???: w szczególności że rygorystyczni użytkownicy naszego forum sami nie przestrzegają regulaminu;

http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=97203&highlight=#97203

Regulamin wstawiania zdjęć na stronach forum haczyk.pl mówi:

...8. Aby zdjęcia umieszczone na stronach haczyk.pl, nie łamały przepisów prawa, a w szczególności RAPR i Ustawy o Rybactwie śródlądowym zabrania się umieszczania na forum zdjęć i filmów:

- złowionych ryb, które są objęte całoroczną ochroną prawną,

- złowionych ryb niewymiarowych,

- ryb, które zostały złowione w okresie ochronnym (określonym w RAPR),

- zostały złowione powyżej limitu ilościowego lub wagowego.

W w/w zakresie kieruj się przepisami Regulaminu Amatorskiego Połowu Ryb PZW (RAPR), bez względu na miejsce dokonania połowu.

Jeżeli w miejscu połowu obowiązują bardziej restrykcyjne przepisy, stosuj te właśnie przepisy. ..

a szczupaczek na zdjęciu wymiarowy nie jest na pewno :wink:

sinus, hahaha fajnie jest oglądać Twoje drugie oblicze, 99% innych użytkowników miało by już czerwona kreskę za takie wypowiedzi :shock:

Napisano
a szczupaczek na zdjęciu wymiarowy nie jest na pewno :wink:

Oj, chyba jednak jest... Nie za duży wprawdzie, ale wymiar ma. Zobacz co mu wystaje z pyska :arrow: i nie chodzi mi że wziął na tego slidera (no, może fatso :wink: ), bo na nie też niewymiarki się czepiają, ale chodzi mi o wielkość przynęty w stosunku do wielkości ryby.

Napisano
sinus, hahaha fajnie jest oglądać Twoje drugie oblicze, 99% innych użytkowników miało by już czerwona kreskę za takie wypowiedzi :shock:

nie ma drugiego oblicza, zawsze piszę wprost :!:

co do ostrzeżenia to w powyższej sytuacji nikomu bym go nie wstawił za wypowiedź taką jak moja... ale jeżeli uważasz, że ktoś z modów by to zrobił zgłoś się do niego niech mi też wstawi :roll:

Napisano

Wiesz co Irek, zajmij się czymś poważniejszym, bo stajesz się nudny. Najpierw 'na pewno' zgłoszenie Dawida było zgodne z regulaminem, teraz 'na pewno' szczupak ze zdjęcia jest niewymiarowy'. Przypominam Tobie, że to ja jestem jednym z tych, którzy stanowczo domagali się wyeliminowania z forum zdjęć niewymiarowych ryb i na pewno nie po to, żeby za chwilę samemu takowe wstawiać. Szczupak ze zdjęcia miał na pewno 48cm, wiem, bo go osobiście mierzyłem. Więc zanim kolejny raz napiszesz, że coś jest 'na pewno', to się może chwilę zastanów, to na prawdę nie powinno spowodować bólu głowy.

Gość DareczeK
Napisano

Timik na moje prośbę usuwa moje zgłoszenie z Rekordowych ryb haczyk.pl.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.