lacki666 Napisano 22 Sierpnia 2008 Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam był ktoś może ostatnio na Bystrzycy w skałce? Warto tam jechać? Cytuj
kolat66 Napisano 24 Sierpnia 2008 Napisano 24 Sierpnia 2008 zobacz tutaj http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1420&postdays=0&postorder=asc&highlight=skalka&start=30 Cytuj
lacki666 Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Napisano 25 Sierpnia 2008 Byłem tam w niedziele i wielka lipa może jeszcze tam się wybiorę Cytuj
eM_Si Napisano 25 Grudnia 2011 Napisano 25 Grudnia 2011 Odświeżę stary temat. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat odcinka tej rzeki tak od Samotworu do Jarnołtowa w kontekście spinningu? Parę razy siedziałem tam ze spławikiem, parę teoretycznie fajnych miejscówek na drapieżnika znalazłem, natomiast chciałbym się dowiedzieć czegoś o połowie drapieżników tam, bo jedyne, co sie dowiedziałem od miejscowych, to że jest JAKIŚ (pare gatunków - jaki?!) drapieżnik. Prosiłbym o garść informacji jeżeli ktoś z forumowiczów zna ten odcinek. Z góry dzięki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi