orwon Napisano 24 Sierpnia 2008 Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam pytanie. Wkrótce czeka mnie przeprowadzka i w związku z tym będe musiał zmienić koło i okręg pzw. Czy opłaty które wniosłem w swoim kole mogę przenieść do nowego plus ew dopłata jeżeli składki są wyższe, a może będe musiął zapłacić nowe składki za cały rok. Jak to wygląda formalnie. Zmieniam okręg z jeleniogórskiego na kaliski.
maniek Napisano 24 Sierpnia 2008 Napisano 24 Sierpnia 2008 Jeśli twój obecny okręg ma podpisaną umowę z okręgiem do którego chcesz się przenieś to na pewno nie płacisz żadnych składek ,gorzej jeśli nie ma umowy obawiam się że czeka cię jakiś koszt ,ale pewnie dowiesz się tego w przyszłym kole.
orwon Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Napisano 24 Sierpnia 2008 Niestety mój okręg z okręgiem kaliskim nie ma podpisanego porozumienia.
Jarosław Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 To będziesz musiał zapłacić za znaczek okręgowy a może i za pracę społeczną w nowym kole. Albo zapłać tylko znaczek okręgowy a przeniesiesz się od nowego sezonu bez dopłat ,tylko musisz to zrobić do kwietnia.
patbaj Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 A teraz pytanie podobne należę do kola w katach wrocławskich, gdzie nic sie nie dzieje, okręg wrocławski ma umowę m.in. z wałbrzyskim, ale nie ma z opolskim, a wałbrzyski ma! jeśli łowiłem w okręgu opolskim trzeba było dopłacać, czy można, wiec zmienić kolo na dowolne w okręgu wałbrzyskim żeby mieć dostęp do wody okręgu wrocławskiego i opolskiego? A może w końcu ktoś z wrocławian podpisze umowę z opolem??? jakie perspektywy?
Jarosław Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Możesz należeć do jakiego chcesz Okręgu i Koła w Polsce, wystarczy tylko przenieść kartotekę.
maniek Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 A może w końcu ktoś z wrocławian podpisze umowę z opolem?Jak zapewne wiesz do tanga trzeba dwojga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.