Skocz do zawartości
Dragon

Zmiana okręgu PZW

orwon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie. Wkrótce czeka mnie przeprowadzka i w związku z tym będe musiał zmienić koło i okręg pzw. Czy opłaty które wniosłem w swoim kole mogę przenieść do nowego plus ew dopłata jeżeli składki są wyższe, a może będe musiął zapłacić nowe składki za cały rok. Jak to wygląda formalnie. Zmieniam okręg z jeleniogórskiego na kaliski.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Jeśli twój obecny okręg ma podpisaną umowę z okręgiem do którego chcesz się przenieś to na pewno nie płacisz żadnych składek ,gorzej jeśli nie ma umowy obawiam się że czeka cię jakiś koszt ,ale pewnie dowiesz się tego w przyszłym kole.

Napisano

To będziesz musiał zapłacić za znaczek okręgowy a może i za pracę społeczną w nowym kole. Albo zapłać tylko znaczek okręgowy a przeniesiesz się od nowego sezonu bez dopłat ,tylko musisz to zrobić do kwietnia.

Napisano

A teraz pytanie podobne

należę do kola w katach wrocławskich, gdzie nic sie nie dzieje,

okręg wrocławski ma umowę m.in. z wałbrzyskim, ale nie ma z opolskim, a wałbrzyski ma! jeśli łowiłem w okręgu opolskim trzeba było dopłacać, czy można, wiec zmienić kolo na dowolne w okręgu wałbrzyskim żeby mieć dostęp do wody okręgu wrocławskiego i opolskiego?

A może w końcu ktoś z wrocławian podpisze umowę z opolem???

jakie perspektywy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.