kocur Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 Gdzie oprócz Cegielinki można lechy z gruntu zaatakować? Szukam takiego miejsca żeby odpocząć a nie siedzieć w tłumie Może ktoś wie jak wygląda sytuacja na dąbskim? Chcę wybrać się w ten piątek przetestować łowisko żeby w sobotę powalczyć z łopatami od samego rana Pozdrawiam i połamania kija.
Supersobi Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 @Kocur, tylko zwróc uwagę że na J. Dąbskim musisz posiadac pozwolenie SUM'owskie.
Supersobi Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 A no to loozik, słyszałem od znajomków że się wzieli za kontrole na SUM-ie i bardzo często sprawdzają, ale łowiących z łodek.
Gość grzechuce Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Gdzie oprócz Cegielinki można lechy z gruntu zaatakować? bardzo dobrym miejscem na leszcze sa okolice mostu kolejowego kolo dziewoklicza. przed mostem (od strony naplywowej nurtu) jest takie fajne wyplycenie gosc w weekend wyciagla lopaty od 40cm w gore jedna za druga.
kocur Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Napisano 24 Sierpnia 2010 grzechuce, ale wyciągnąłeś Już tam łowiłem dziesiątki razy Ale pytanie nadal jest aktualne. Może tylko w zmienionej trochę treści na: Gdzie w ciszy i świętym spokoju bez dziadków z bazarówkami można zapolować na duże łopaty
Gość grzechuce Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 hahah to moze wlasnie Ciebie niedawno tam widzialem
kocur Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Napisano 25 Sierpnia 2010 Ostatnio byłem tam z artone jakieś 3 tygodnie temu Nad wodę z reguły zakładam koszulkę, polar i czapkę haczyka więc jestem w miarę rozpoznawalny
arielos24 Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam Na głębokim tez mozna połowic ładnego leszcza tylko trzeba startowac w godzinach nocnych i porannych.Niewiele jest tam miejsc gdzie mozna sie ustawic ale jest w miare spokojnie jesli chodzi o dziadkow i innych.Miejscowki sa oddalone od siebie o 20 a nawet wiecej metrow tak ze nikt na plecach nie bedzie siedział i denerwował ucha i oka.Polecam lewy brzeg zaraz przy parkingu w lesie jest tam wyjscie z głebszej wody dno jest piaszczyste i leszcze czesto tam zagladaja.Ja ostatnio 2 kilowke wyjalem.
puccini Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 a na parnicy ktoś próbował po stronie sumowej ja byłem ale bez koszyka to żadna rewelka ale jedna 2 była
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.