brzdac81 Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Znacie jakieś łowiska, na których można połowić ( sandacza, szczupaka , okonia , leszcza). Łowie na łowisku Wały śląskie i ostatnio nic tam nie bierze (od kilku tygodni). Będę wdzięczny za podanie jakiś ciekawych łowisk, z których nie schodzi się o kiju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 brzdac81, to jest super łowisko ,aczkolwiek trudne ale jak poznasz i polubisz ten docinek to wyniki możesz mieć na skale krajową .Co do schodzenia o kiju nie zdarza się to jedynie w sklepie , jak poczytasz to na rożnych łowiskach ostatnio ryba słabo bierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malumalu Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Wracając w niedzielę z Ural-u postanowiliśmy zajechać na Te właśnie dwa akweny . Wody mnóstwo tylko żadnego wędkarza, ale za to masa padniętych karpi przy moście. Czy ktoś może wie co tam się stało ?? Czy te wody nadają się jeszcze do łapania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Obrazek Wracając w niedzielę z Ural-u postanowiliśmy zajechać na Te właśnie dwa akweny . Wody mnóstwo tylko żadnego wędkarza, ale za to masa padniętych karpi przy moście. Czy ktoś może wie co tam się stało ?? Czy te wody nadają się jeszcze do łapania?? te dwa stawy - należą do gospodarstwa rybackiego - i z tego co się dowiadywałem u nich 2 lata temu - nigdy nie pozwalali tam łowić ? (żadnych licencji nie wydawali - jedynie czasem miejscowi im próbowali kłusować "Łowić" - ale to nielegalnie) były to stawy typowo hodowlane z karpiem w roli głównej ? czyżby coś się zmieniło ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 znalazłem link do strony przedstawiające piekno tych zbiorników - taka piękna woda w sumie to całe 110 ha http://wroclaw.hydral.com.pl/31172,obiekt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Piękna woda i marnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaaN Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 taak bardzo dobre łowisko...aczkolwiek trzeba je znać bo dużo zaczepów tam jest...przynajmniej jak ostatni raz tam byłem trzy zaczepy zaliczylem i tylko jednego zdołałem uratować;/)Ja z bratem i z tatą co niedziele tam jeździmy..ja nie mam aż tak wielkich osiągnięć oprócz paru niezłych płoci i jednego sporego Leszcza...ale mój brat miał na haczyku amura który musiał mieć conajmniej z 5-10 kg i prawie metr długosći...zerwał mu się z podbieraka;/ ale następne 30 minut należało do niego:) wyciągnął leszcza 67cm...mój tato jest tam częściej i jego kolega z Wałów wyciągnął szczupaka 1,30 ale nie pamietam wagi;[;] rzadko wracamy z tego odcinka Odry "na tarczy", częściej "z tarczą":) tylko czasami wkurzające jest to jest parę brań a potem jakiś sk!@#$% zaczyna pływać jachtem albo łódką i wariują...jakby nie mogli wziąść wioseł...ekologiczniej i ciszej...i nie wkurzajaco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilo21 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Wiecie moze czy sa tam kontrole??? nie mam karty a jestem zainteresowany tym łowiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Wiecie moze czy sa tam kontrole??? nie mam karty a jestem zainteresowany tym łowiskiem tak są codziennie! zrobić karte co za problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.