czoczo Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 Witam wszystkich, Związku z tym że postanowiłem przez skompletować swój pierwszy zestaw muchowy zastanawiam się nad kupnem wędki jak w temacie i chciałbym się od was dowiedzieć czy ktoś miał z nią do czynienia, czy ilość sekcji (4) to dobra cecha czy lepsze by było wędzisko dwu składowe ? Za wszystkie cenne informacje dziękuje.
Grzes D. Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 Co prawda mialem nie pisac ale .... Nie kupuj tego kija. Co prawda tani ale tandeta traszna. W podobnej cenie masz lepsze kijki. Dlugosc i klasa jest jak najbardziej ok na poczatek. 4 sklad to zaleta. Wygodniejszy w transporcie a ilosc skladow nie wplywa na prace kija
czoczo Napisano 18 Października 2008 Autor Napisano 18 Października 2008 Grześ ty zawsze dobre rady mi dajesz dlatego spytam się ciebie co byś polecił w tej cenie.
Grzes D. Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 O ile pamietam Jaxon Perseus fly #5/6 2,7 m Kosztuje mniej niz 100zl. Zdolnej polki polece ci: Kongerek http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=6362&pro=189875 a jesli mozesz dorzucic a (warto bo Jaxona zaraz bys zmienial wiec i tak wydatek) troche grosza to polecam: Konger World Champion Fly 270 AFTMA 4/5 sa dwuskladowe i 3skladowe http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=6362&pro=224516 Mam taki od lat i sprawuje sie swietnie. Ryb nie gubi ladnie rzuca... czyli taka Dosia Jakosc za rozsadna cene Na poczatek idelany. Nie slyszalem zeby ktos narzekal na ten kij a znam wielu lowiacych na niego wlasnie
czoczo Napisano 18 Października 2008 Autor Napisano 18 Października 2008 Ciekawa propozycja z tym Kongerkiem, myślę że warto dołożyć. Muszę się nad tym zastanowić dzięki za rady
Grzes D. Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 z World Champion jak sugeruje nazwa (i ja) na pewno bedziesz. Chyba ze masz wiecej kaski wieksze potrzeby itd odezwij sie na priva to pogadamy moze doradze jakis kreciolek linke itd. Nie chce za duzo pisac na foum bo mam focha na admina hihi ps. Oczywiscie najlepiej by bylo gdybys pomacal ten kijek w sklepie i koniecznie porzucal na trawniku zeby sie przekonac co on potrafi i czy ci lezy.
czoczo Napisano 18 Października 2008 Autor Napisano 18 Października 2008 dzięki za rady, jak będę miał więcej pieniędzy to się odezwę na priva to mam nadzieje że pomożesz mi złożyć sprzęt przez zimę
Grzes D. Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 oczywiscie.ale pamietaj..... To choroba nieuleczalna...
kolat66 Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 czoczo ja mam na zbyciu kij dragon turnamet,kreciol brf i linke hous of hardy dt plywajaca.mozemy sie dogadac
nhandu Napisano 26 Stycznia 2009 Napisano 26 Stycznia 2009 polecam:Konger World Champion Fly 270 AFTMA 4/5 jak jest praca tego kija jest szybki, czy raczej witka??? Trochę już czytałem na temat tego kija jednak w sklepie go nie mieli i nie mogłem nim sobie pomachać, ale zaryzykowałem i poprosiłem o zamówienie tego kongerka. Mam taki od lat i sprawuje sie swietnie. A masz porównanie z innymi kijami, chodzi mi o to czy według Ciebie jest to jeden z lepszych modeli w tej klasie cenowej i czy klasą i jakością znacząco nie odbiega od tych z górnej półki??? pamietaj..... To choroba nieuleczalna a śmiertelna???Wiem że to nie temat na o tym kiju ale nie chciałem zakładać nowego .
nhandu Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Moje pytanie kieruje do wszystkich posiadaczy, użytkowników kija Konger World Champion fly. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.