remiryba Napisano 20 Października 2008 Napisano 20 Października 2008 Znacie jakieś fajne, czyste i dobrze schowane stawy w okolicach poznania? Ja widziałem kilka ładnych tuz za poznaniem ,dąbrowa potem zakrzewo i tam w opklicach żwirowni kilka ładnych stawów.Przy jednym tabliczka nawet PZW okręg batorowo. Inne podobno jakies prywatne.ale oficjalnego łowiska nie ma.Wiecie coś o nich?.Jaka rybka?najlepsze metody? cokolwiek?
Adek010199 Napisano 14 Marca 2009 Napisano 14 Marca 2009 W batorowie są karpie i karpiki , najlepiej grunt i kulka albo kuku
berzer Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 hej, ale patrzac na mapke google - to ktore akweny batorowie sa ogolnodostepne bez karty, a ktore pzw badz prywatne? pozdrawiam, oskar
Adek010199 Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 Najlepiej jak pojedziesz od strony gieldy samochodowej i po 6 km skręcisz w lewo , na miejscu spytasz jakiegoś wędkarza
KarolPZWSkoki Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Tylko że na stawie w Dąbrowie nie każdy może łowić.Ja znam bardzo dobrze właściciela i nie wpuszcza tam za bardzo ludzi.Tylko kilka osób tam łowi.Jest to staw o długości 450 m i szerokości 40 m. Głęboki na 2-4 metrów.Są tam liny,karpie,karasie,sumy,szczupaki,okonie,płoć.Ostatnio złowiłem tam 1,5 kg okonia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.