Skocz do zawartości
Dragon

Automat na robaki

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W okolicach zalewu w Nieliszu na Zamojszczyźnie stanął chłodzony, samoobsługowy automat. Po wrzuceniu monety wypadają jednak nie słodycze czy napoje lecz... dżdżownice i inna żywa przynęta.

Zdjęcie w artykule na stronach naszego portalu:

http://haczyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=86

Spotkaliście się gdzieś jeszcze z takimi automatami? Czy to zupełna nowość, przynajmniej w Polsce?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Powiem szczerze, że nigdzie się nie spotkałem z takim cudem. :shock: A niejednokrotnie by się takie cacko przydało... :roll::wink:

Napisano

dokladnie kija sie zawsze ma w aucie ale robali czasem brak

Napisano
dokladnie kija sie zawsze ma w aucie ale robali czasem brak

To wystarczy zostawić rybę :grin:i na następny weekend masz swieże robaki z własnego automatu.

Napisano
super sprawa, często wyjazd na ryby wyjdzie spontanicznie w niedzielę, sobotni wieczór albo inne święto i wtedy jest problem z przynętami

heh ja to mam szczęście :mrgreen: kiedy chcę to idę do kompostownika i kiedy chce to mam czerwone robaki identyczne jak te kupne, jak to dobrze mieszkać na wsi :lol:

Napisano
ale skuteczniejsze :lol:

są bardzo skuteczne szczególnie okonie za nimi przepadają :wink: tym bardziej cieszy złowienie ryby na wyhodowaną przez siebie przynętę :lol:

Napisano
jak to dobrze mieszkać na wsi :lol:

To muszę sobie kupić wieś :lol: bo też często korzystam z tych robaków. Szkoda tylko, że te z kompostu nie nadają się do cięcia, za dużo "soczku", lepsze są rosówki lub dżdżownice.

Napisano
lepsze są rosówki lub dżdżownice.

z tym też nie mam problemu jest miejsce gdzie jest mnóstwo rosówek tylko jak jest susza to już jest gorsza lipa i trzeba się nakopać łopatą żeby trochę uzbierać robali :grin:

Napisano
To muszę sobie kupić wieś
Nie widzę problemu ,jest do sprzedania tyle tylko że Kulczykowa stoi pierwsza w kolejce :mrgreen: ,co do naturalnych kompościaków to nie ma lepszych.
Gość przem1978
Napisano

hehe, automat od batonów przerobiony na akcesoria wędkarskie - super sprawa !!!

Napisano

to sie pchamy do EUROPY.

Nie jest to nowością w niemczech i we francji polacy sie zajmują donoszeniem przynęnt nad wodę ale automat jestem miło zaskoczony.

Do zobaczenia przy automacie z RYBKAMI , poprosze dwa kilo karpika.

Edmund

Napisano

Pomysł dobry tylko jak długo automat będzie sprawny zawsze znajdzie się jakiś debil który mu da rady

Napisano

Wędkuje na zbiornikach okręgu krakowskiego oraz katowickiego i widzę co się dzieje to chodzi przede wszystkim o gówniarzy którzy wyżywają się się na wszystkim co stanie na ich drodze :evil:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.