luk1234 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Dzisiaj byłęm krótko, bo tylko godzinke popołudniu w okolicach rozlewiska Rybnego zaraz przed Portowym - niestety bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 rozlewiska Rybnego zaraz przed Portowym rozlewiska a gdzie one są bo ja takowych nie widziałem i nigdy nie słyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Jak jedziesz wzdłuż Rybnego i działek dojeżdzasz autem do takiego wlasnie rozlewiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 o 6 być nad wodą przerażasz mnie czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 spoko jutro wstaje o 4 bo rano na parnice mam nadzieję że z samego rańca będą okonie gryzły później trochę zamierzam pomachać za szczupalem Jak jedziesz wzdłuż Rybnego i działek dojeżdzasz autem do takiego wlasnie rozlewiska. a to pewnie mówisz o rozszerzeniu się kanału czy o takim jakby zakolu przy działkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 portowe to bym chetnie z lodzi i echo na trolla potraktowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 a to pewnie mówisz o rozszerzeniu się kanału czy o takim jakby zakolu przy działkach tak piter wlasnei tam co po drugiej stronie przy konarach sie zamulilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 wogóle bez brań????? zerowo, ale ryby sie pokazywały dzisiaj pogoda popsuła mi szyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 arielos mi także wstaje o 4 patrze ... i wskoczyłem z powrotem do koja teraz trzeba czekać na weekend ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Ja weekend bede sie zamulał na wykładach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 no niestety nie da się całe życie spędzić nad wodą ... ja teraz będę kisić w robocie ale w sumie to dobrze bo pogoda nie ma być za ciekawa do końca tygodnia oby tylko w weekend dało rade wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laren7 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Jak tam Panowie na portowym, zmieniło się coś w waszych doświadczeniach? Byłem w sobotę, niestety cały dzień lało i lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arielos24 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Był ktoś ostatnio połowić na portowym Jakieś efekty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpruszek Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Pływałem tam w maju za szczupakiem , niestety zero brania. W zeszłym weekend zapakowałem auto po dach pontonem, akumulatorem, wędkami itp. Zajeżdżam i w jedynym wolnym miejscu gdzie się można swobodnie zwodować ....krzaki wyrosły po same pachy. Masakra. Resztę lini brzegowej jeziora opanowali działkowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 odświeżę troszkę temat. Ma ktoś może mapkę Portowego? Troszkę tam ostatnio pływam a jeszcze nie dorobiłem się echosondy. Zawsze mapka to więcej niż nic. A co do rybek to w niedzielę popływałem troszkę i bez brań niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolec Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Ktos wedkowal na Portowym w ostatnich miesiącach? Jakies efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 nie ma szału. w sobotę na spinning 3 niewielkie okonki. Nadal poznaję to jezioro;) mam kontakt z wędkarzami z naprawde dużym doświadczeniem na tym jeziorze i oni też twierdzą że ostatnio jest tam słabo z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 nie ma szału. w sobotę na spinning 3 niewielkie okonki. Nadal poznaję to jezioro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvp1984 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Bo tam prawie sami "doświadczeni" mięsiarze z Puckiej, wszystko jak popadnie w łeb walą i do wora ładują, to i z rybą krucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 powiem Ci że ostatnio w ciągu kilku tygodni dosyć regularnie widziałem wypływających strażników z SSR na to jezioro więc może to ukróci żywot mięsiarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi