Lukas Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Kupiłem sobie kolorową echosonde i nie wiem za bardzo jak ja mam cytac, czy ktos ma kolorowa i moze mi pomoc ?
maniek Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 Kupiłem sobie kolorową echosondeTo zdradz jeszcze jakiej firmy i jaki model.
Lukas Napisano 19 Listopada 2008 Autor Napisano 19 Listopada 2008 Jest to sonda Lowrance model x67c, widzę że jeseś Mannku z Wrocławia, a ja jestem z Oleśnicy koło Wrocławia, pływam czesto pontonem na Odrze w Ratowicahc , słuchaj spotaklibysmy sie i bysmy razem połowili
maniek Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 słuchaj spotaklibysmy sie i bysmy razem połowili Nie widzę problemu ,tylko jaką metodę preferujesz.Jest to sonda Lowrance model x67c Sam nie posiadam ale podpytam kumpla co i jak.
Supersobi Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 Lukas w ostatnich numerach Wędkarza Polskiego popisali trochę o kolorowych echosondach, wiec proponowałbym Ci lekturę, sam ci zbytnio nie doradzę, gdyż nie posiadam kolorowej..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.