Wojtek Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Daiwa Shogun w domu, czas pójść na ryby Pierwsze wrażenie jest imponujące...wykonanie wędziska jest doskonałe i może być wzorem dla innych. Nie można się przyczepić do niczego, zaczynając od dolnika, kończąc na szczytówkach. Przelotki-Alconite K, są świetnej jakości, (porównywałem z Windcaste'em i to jest inna bajka-są po prostu solidniejsze, lepiej wykonane i mam wrażenie, że lepiej umieszczone na blanku, ale to może złudzenie, bo są lekko pochylone w stronę szczytówki. Przelotki na szczytówkach też są wzmocnione, duże i bez problemu zmieszczą "strzałowy przypon"). Ostatnia przelotka na szczytówce jest wzmocniona dwoma "wąsami" coś na kształt Fuji Hardloy. Akcja (sprawdzana na sucho więc mało miarodajna) jest typowo szczytowa, a kij po ugięciu natychmiast wraca do pozycji wyjściowej. Wędka jest lekka, sztywna przy czym nie mam wrażenia, że to szpadel Czas ruszyć na połów. Jak sprawuję się kij bo mnie bierze chętka na niego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi