Skocz do zawartości
Dragon

Jeziora Kamionki, Głuchowo, Owieczkowo - proszę o informacje

Tomasz Filipiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od strony Zalesia jest jakis osrodek nastawiony na cale rodziny

Jednak nie mam wedkarskiego info

Choc jak zrobi sie cieplej to pewnie co jakis czas bede bywal w tamtych stronach :lol:

Wowczas moze cos skresle w tym temacie

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Tak zgadza się. W Zalesiu jest ośrodek wypoczynkowy z dostępem do wody ale płatny. Cen nie znam.

Napisano

Adi, mam prośbę o oznaczenie dojazdów jeszcze na Głuchowie 1d7f438eb1243992m.jpg

i Archidiakonce 6f43930fcc6068a6m.jpg

Mniej więcej widzę te miejsca, ale zawsze może się zdarzyć jakaś przeszkoda typu szlaban, więc chcę się upewnić.

Sinus, dzięki za powitanie, choć przecie tylko chwilę mnie nie było :wink:

Napisano

Adi nie wiem skad czerpiesz informacje ale....

Z tego co przed chwila ustalilem z osoba bywajaca w wakacje na plazy tego osrodka wstep byl bezplatny (na plaze oczywiscie)

Oprocz tego dowiedzialem sie ze kolo tej plazy jest "molo" :lol::lol:

Nie musze tlumaczyc ze zrodlo typowo niewedkarskie :twisted:

Pozdr

Napisano

Odnośnie dojazdów to Archidiakonkaf9819d0793a2c4a5m.jpg no i Głuchowo 05fafaa2a2f11fdfm.jpg . Rysuję miejsca tylko dostępne. Na Archidiakonce może być problem z wodowaniem łodzi ze względu na dużą skarpę, ale na Głuchowie to te miejsca są super do wodowania łodzi.

• 6 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.