P Napisano 13 Stycznia 2009 Napisano 13 Stycznia 2009 Od strony Zalesia jest jakis osrodek nastawiony na cale rodziny Jednak nie mam wedkarskiego info Choc jak zrobi sie cieplej to pewnie co jakis czas bede bywal w tamtych stronach Wowczas moze cos skresle w tym temacie
Gość adi Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Tak zgadza się. W Zalesiu jest ośrodek wypoczynkowy z dostępem do wody ale płatny. Cen nie znam.
Lesio Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Adi, mam prośbę o oznaczenie dojazdów jeszcze na Głuchowie i Archidiakonce Mniej więcej widzę te miejsca, ale zawsze może się zdarzyć jakaś przeszkoda typu szlaban, więc chcę się upewnić. Sinus, dzięki za powitanie, choć przecie tylko chwilę mnie nie było
P Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Adi nie wiem skad czerpiesz informacje ale.... Z tego co przed chwila ustalilem z osoba bywajaca w wakacje na plazy tego osrodka wstep byl bezplatny (na plaze oczywiscie) Oprocz tego dowiedzialem sie ze kolo tej plazy jest "molo" Nie musze tlumaczyc ze zrodlo typowo niewedkarskie Pozdr
Gość adi Napisano 16 Stycznia 2009 Napisano 16 Stycznia 2009 Odnośnie dojazdów to Archidiakonka no i Głuchowo . Rysuję miejsca tylko dostępne. Na Archidiakonce może być problem z wodowaniem łodzi ze względu na dużą skarpę, ale na Głuchowie to te miejsca są super do wodowania łodzi.
dadex Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Mnie rozwniez interesuje rybostan jeziora Kamionki a glownie szczupaka , pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.