.eq Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Witam. Chciałem wybrać się jutro ze znajomym porzucać trochę na odrze i stąd moje pytanko odnośnie obwodu nr. 5. Co pytam ludzi to inna odpowiedz Czy można pospinningować na odcinku Zatoki śp. suma , Kanału Odyniec i Kanału Leśnego, a także na wyspie Puckiej do Wyspy Zielonej ?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 tutaj masz info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.eq Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 Niestety podana strona w niczym nie pomorze bo ni jak ma się do mojego pytania. Wracam z tej strony gdzie mam informacje odnośnie spinningowania w grudniu. Być możne źle sprecyzowałem pytanie, dlatego spytam inaczej. Czy na załączonym obrazku dobrze zaznaczyłem miejsca gdzie spinningować nie wolno w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzytkownikkkk Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam. Ja jako całkowity amator wędkowania mam kilka bardziej ogólnych pytań dotyczących tego obwodu Odry nr 5. Zamierzam zdecydować się nad wykupieniem licencji PZW. Z tego co słyszałem, najlepiej i najwięcej można złowić na Odrze, Regalicy. Chciałbym zweryfikować te informacje. Jak jest z tym łowieniem na Odrze? Chodzi mi tu o ten obwód nr 5, ponieważ zamierzam wykupić licencje PZW. Na jakim odcinku najłatwiej jest coś złowić? Nie chodzi mi o jakieś dokładne współrzędne ale o takie podpowiedzi z racji, że dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem. Jak też sprawa wygląda z dojazdem samochodem do poszczególnych miejsc? Oczywiście chodzi mi o łowienie z brzegu. Co do metody, też bym proszę o jakieś podpowiedzi, jak na razie łowiłem tylko na spławik na prywatnym jeziorku, więc nie sporo zagadnień jest dla mnie czarną magią ale ogólnie chce się podszkolić i nauczyć, a więc liczę na kolegów pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Uzytkownikkkk, to dosyć duży obszar i ciężko ogólnie pisać. Poniżej masz mapę która trochę powinna rozjaśnić Ci. Odra Nr 5 Jet tam wiele miejscówek z dojazdem do wody. Generalnie to można powiedzieć że najlepiej łowić na grunt albo spinning. Są też fajne miejsca na spławik. Poszukaj tematów i poczytaj bo praktycznie jest tam bardzo dużo wiadomości. Jest trochę tego ale to z racji tego że mamy dużo wody Np w tych tematach: Cegielinka Regalica Parnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi