kafel Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Byłem w niedzielę po raz pierwszy nad Grabią w ramach rekonesansu, miejsce - okolice Łasku w pobliżu gospodarstwa rybackiego. Efekt jedynie mały jaź (około 15 cm, wrócił do wody), ale miejsce urokliwe. Było trochę za gorąco na dłuższy wypad i sporo ludzi kąpało się w okolicy mostku i dalej. Z pewnością tam wrócę Koledzy macie jakieś ulubione miejsca na Grabi? Może jakieś pstrągi się tam ostały? Będę wdzięczny za inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Witam, byłem ze spinningiem na tej rzece w weekend, 1 szczupak (30 cm) a kolega złowił małego okonia. Tydzień temu złowiliśmy sandacza (20 cm) okolice Łasku, pozdrawiam miłośników tej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Mam pytanie gdzie nad Grabie pojechać ,mieszkam Lódź-Chojny to moja strona na wyjazd z łodzi Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 okolice Baryczy . W Kolumnie będziesz miał drogowskaz Barycz 2 km. w lewo, cały czas prosto przez rondo, las, za lasem ok. 250 m przed mostem w prawo są dołki na rzece. Pozdrawiam Kaczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Za Okupem Małym obok mostu z lewej strony mostu tez jest ciekawie (nie łowiłem tam dawno lecz powinno być ciekawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Okolice ujścia Zamość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Marzenin rozlanie przed młynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Karczmy, Jamborek, Ldzań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Edmund - Kto tam teraz w 18 jest szefem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 ok wielkie dzięki może w niedziele wieczorem pojadę do Okup Mały. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Ja płace w sklepie na ul Rzgowskiej -Sumik- i do koła mi nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Panowie planuje ktoś wyprawy na Grabię w tym sezonie? Ciekawe, czy po budowie trasy w końcu uspokoi się stan wody w zbiorniku w Baryczy. Złowił ktoś w poprzednim sezonie wymiarowego szczupaka na tej pięknej rzeczce ??? Ja nałowiłem sporo szczupaczków, ale same pisto :/ Planuję w tym roku przechytrzyć jazia na spinning małymi obrotówkami, podobno jazi tam sporo pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbofunk Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 qbassmanutd, byłem dzisiaj i lipa straszna, stan wody na rzece niski, a w zbiorniku na baryczy z metr brakuje, jedynie woda w miarę, w ldzaniu za stawami- (tu lód), w górę rzeki. Ryb brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 uu to lipa. Warto spróbować też na zbiorniku w Łasku, Grabia do niego wpływa, tam wody zawsze było sporo i kilka szczupłych złowiłem jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz44 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Z takim CHAMSTWEM ze strony właścicieli się jeszcze nie spotkałem!!! Cały czas stoją nad Tobą i tylko zakazują , bo chcą byś łowił tak żeby nic nie złowić!!! Myślą , że ludzie to tacy idioci jak oni. Nie patrzy jeden z drugim matołem , że człowiek chce z rodzinką odpocząć , zarazić bakcylem dzieciaki , to przychodzi Ci taka pijacka menda ( bo wódą od nich waliło na kilometr) i bluzga jak szewc mimo zwracania uwagi , że dzieci słuchają!!! Popsuli mi rodzinny niedzielny wypad na rybki!!!! NA PRAWDĘ ODRADZAM TO MIEJSCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz44 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 JAMBOREK KOŁO ŁASKU OK. 35 KM OD ŁODZI JESZCZE RAZ ODRADZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Jamborek to komercja, zawsze patrzą na łowiących , jak na potencjalnych złodziejaszków. Proponuję połowić na dzikiej rzece w tej okolicy, sporo dołków, w których okoń jest w sporej liczbie, na robaczka lub spinning. Szczupaczki też się trafiają. A komercję omijać szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwitek Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Grabia aktualnie? Bywacie? Sa miejsca gdzie można coś trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi