kolamilan Napisano 5 Stycznia 2009 Napisano 5 Stycznia 2009 Witam chce spytać czy ktoś łowi an tych rzekach a zeby jasniej wiedziec wytlumacze co to sa za rzeki. Rabie co niektorzy chyba znają wiec do Raby wpoada stradomka nie za wielka rzeczka bylem tam kilka razy a do stradomki wpada polanka mala gorska posrogowao-kleniowa rzeczka. Wiecie moze coś o tych rzekach w jakich porach najlepiej bierze pstrąg? klen? brzana? swinka? i czego tam można sie jeszcze spodziewac??
kolamilan Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Napisano 6 Stycznia 2009 Widze ze nikt tam nie wędkuje ani nic nie słyszał???
Zad Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 Poszukaj strony Towarzystwa Przyjaciół Raby. Łowiłem tam z.....20 lat. Jesteś z tamtąd?
Endrju Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Jest w garażu zarządu głównego PZW. Na tych takich wysokich półkach z tyłu.
kolamilan Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Napisano 10 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc nie rozumiem Cie teraz o co Ci chodzi
pagori Napisano 13 Stycznia 2009 Napisano 13 Stycznia 2009 szukałem o tym w garażu - nic nie znalazłem , podobno przenieśli wszystko do szopy z drewnem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.