Tomek2581 Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 Witam serdecznie. Panowie dziś byłem w sklepie salonie wędkarskim "Jeżozwierz"i pytałem o karpiówki shimano alivio bo takie mnie interesowały. Pytałem czy dostaną 3 składowe a oni że w najbliższym czasie nie bardzo bo nie ma ich na magazynach.Sprzedawca zaproponował mi inna karpiówke troche droższą bo kosztowała 230zł Jaxon XT-PRO New Generation 3,6m 3lbs 3składy.Powiedział ze jest o niebo lepsza od shimano alvioBX chodzi o skład z jakiego jest zrobiona i o jakośc tej wędki. http://www.allegro.pl/item523016000_jaxon_xt_pro_new_generation_carp_3_60_3lbs_3cz.html Panowie bardzo bym chciał poznać Wasze opinie na ten temat ma ktos tego Jaxona?Miał ktoś z nim doczynienia? Miałem tego Jaxona w rece dziś jest lżejszy nisz alivio ładnie sie prezentuje. Bardzo prosze o wypowiedzi.
lawdzoj82 Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 Mam jaxona xt - pro ale spinning i powiem ci ze wędka jest nie do zajechania na razie Tyle razy co spadała na kamienie i uderzałem nią o gałęzie drzewa nie chcący to do tej pory mi dobrze służy Szarpie nią na siłę za zaczepach a mam plecionkę i nawet nie jęczy ta wędka Powtórzę seria xt - pro jest udana seria kijów jaxona Mój wujek ma feederka xt - pro juz 2 sezon i nałowił nim karpi i sprawuje się jak nowa
Tomek2581 Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Napisano 11 Stycznia 2009 Rozumie ze nikt z Was nie posiada karpiówki Jaxon XT-PRo? Znacie może jakieś stronki internetowe gdzie jest opisany ten kij? Cokolwiek związane z tą wędka poprostu chciałbym sie o niej jak najwiecej dowiedziec. Z góry dziekję
zdrapek Napisano 22 Stycznia 2009 Napisano 22 Stycznia 2009 Gdzie może być opis wędziska jak nie na stronie producenta: Jaxon XT-pro NG: http://katalog2007.jaxon.pl/catalog.aspx?shopname=katalogjaxon2007&IdHosta=67&idAlbumu=35 Nie spotkałem się natomiast, żeby ktoś opisał dokładnie ten kijek jego zalety i wady... napisał recenzje. Wyżej jest tylko "suchy" opis tego kijka. Ale zastanów się dlaczego od chyba ok. 3 tygodni nie możesz znaleźć osoby, która ten kijek posiada na swoim stanie. Jeżozwierz ma niską cenę na ten kijek, jak dobrze pamiętam ok. 230zł a normalnie chodzi 280-300zł. Przy cenie 300zł można kupić kijek, który używany jest przez wielu pasjonatów wędkarstwa karpiowego przez co można uzyskać rzetelną opinie. Mam nadzieje, że znajdziesz choć jedną osobę, która używa tej wędki bo widzę że jesteś nią bardzo zainteresowany - powodzenia.
kolat66 Napisano 22 Stycznia 2009 Napisano 22 Stycznia 2009 Ja bym wybral Jaxona,macalem w sklepie i sprawil dobre wrazenie.A jesli lubisz miekie kije bierz Alivio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.