Sochon Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 na pewno nie szczytowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 a gdzie kupiles ta wedke Browninga u mnie 4.20 kosztuje 220zl,ale mnie mowil sprzedawca ze ma akcje szczytowa,to jaka wkoncu ma akcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Dziś pooglądałem matchówki w Krokodylu i największym zdziwieniem na plus oczywiście zaskoczył mnie Jaxon z nowej seri XT ,jak na Jaxona to wykonanie luxus w sumie gdyby nie jedna wędeczka [inna firma że mnie zawsze podkusi] to zapewne bym chwalił tego Jaxona ,akcja szczytowa pięknie wędzisko chodzi ,lekka ale nie podejrzanie lekka ,przelotki też super ,cen niestety nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 kupiłem w krokodylu ją we wrocławiu ul. tęczowa a co do akcji to sprzedawca powiedział mi, że na początek będzie dobra, bo nie ma akcji szczytowej, więc przy zacięciu i holu ryby mniej spadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.